Puzsér Róbert azt javasolja Szirota Jennifernek, hogy éljen intenzív szexuális életet.

Az őszinte zsűritag nemrég a Csillag születik háttérműsorában bírálta a tizennyolc éves énekeslányt. ,,Nem tudja, hogy mi a küldetése, mit akar kifejezésre juttatni, és hogy ki is az a Szirota Jennifer. Szirota Jennifer jelenleg egy keretrendszer, amit meg lehet tölteni rengeteg mindennel, rengetegféle műfajjal. Sok mindenbe behelyettesíthető, és ő nagyon profi módon szállítja ezt. De ki az a Szirota Jennifer, és mi az ő közlése? Ennek a megtalálása nem önálló munka, hanem közösségi tevékenység, amit úgy hívnak, hogy alkotói folyamat. Jennifernek szüksége lesz olyanokra, akik személyesen is közel kerülnek hozzá: barátok, kollégák, esetleg férfi-nő kapcsolat, és egy ebbe beágyazott szakmai előrelépés feltárhatja belőle azt, aki ő valójában, és amit ő létre akar hozni" - magyarázta a szigorú ítész.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

,,Konkrétan mondom: el kell vonulnia egy garázsba egy sráccal, nagyokat kefélni, dalokat, szöveget írni, zenét szerezni, és megtalálni azt, aki ő. Létrehozni egy együttest, egy alkotóközösséget, és nem azt mondani, hogy én vagyok Szirota Jennifer, hol van az a producer, aki majd legyárt engem?" - fakadt ki Puzsér.

A lány apja azonban kissé megbotránkozott a zsűritag kijelentésén. ,,Normális helyzetben senki nem beszélhet így a lányomról! Nem vagyok bosszúálló ember, de aki belemar a családomba, annak van félnivalója. Jelen helyzetben azonban csak egy mesefigura, Róbert Gida tette ezt, ezen pedig csak nevetni lehet. Valami nagy zavar van Puzsér agyában. A kritikáiban legtöbbször saját magát cáfolja meg három mondaton belül. Olyan, mintha benne lenne Pistike, akit otthagytak a játszótéren a többiek, végre az övé lehet a labda, és kedvére rugdoshatja. Jennifer néha úgy énekelt, hogy a világ leborulhatott volna, ő meg leszólja? De nem érdekel, menjen a fenébe!" - háborgott az apa, Szirota Ciki a Borsnak.

 

Orgiák a baldachin alatt: De Sade, a szexmániás provokátor (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120531-a-botranyos-eletu-szexmanias-filozofus.html Férjhez megy Szakos Andreahttp://www.life.hu/szeress/20120531-megasztar-ferjhez-megy-szakos-andrea.html Valami keményre vágyott: erotikus filmben vállalt szerepet a híres színésznőhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120525-nicole-kidman-egy-erotikus-krimi-foszerepeben-18.html Kebel-kényeztető kisokos pasiknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120525-szex-szerelem-parkapcsolat-kebelkenyezteto-kisokos-pasiknak.html