Szex last minute - Top 5 úti cél szingli csajoknak

a nap cikke szingli párkapcsolat férfi utazás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy vakációzni csak párban lehet? Egyedül útnak indulni hihetetlenül üdítő és kihívásokkal teli kaland, így esélyed nyílik kötelezettségek és kompromisszumok nélkül felfedezni a világot. Ha pedig szerencséd van, szingli kalandorként két legyet is üthetsz egy csapásra: felejthetetlen élményeket szerezhetsz, és szerelmes álmaidat is valóra válthatod.

1. Ahol az erotikáé a főszerep - Mykonos

Az Égei-tenger déli részén található görög sziget egy olyan hely, ahol igazán hódolhatsz az élet örömeinek. A táj rendkívül sokszínű, az eldugott kis öblök, a csodás hegyvidék, a finom homokos tengerpart, a kristálytiszta víz és a miniatűr falvak kiváló vakációt ígérnek. Sétálgass az extravagáns fővárosban, ahol téged is utolérhet a hamisítatlan kükladikus hangulat, látogass el a sziget védjegyének számító szélmalmokhoz, tekintsd meg a fehérre meszelt templomokat, és engedj az egyedülálló kozmopolita aura csábításának. Ha bevállalós vagy, a sziget nudista strandjain meztelenül heverészhetsz a parton, és anélkül bámulhatod az izmos férfitesteket, hogy bárki perverznek gondolna. Akár a barátnőkkel, akár egyedül nyaralsz, ne hagyd ki Európa leghíresebb szórakozóhelyét, ahová nyaranta több ezren érkeznek csak azért, hogy a világ legjobb DJ-ivel együtt bulizhassanak. Flörtölj bátran az eklektikus tömegben, és Mykonos lüktető forgataga gondoskodik arról, hogy az itt töltött nyaralás életed egyik legérzékibb élménye legyen.

Thinkstock
Thinkstock

2. A város, ami ritkán alszik - Barcelona

Katalónia fővárosa nagyszerű úti cél az egyedülállóknak, hisz tele van izgalmas látnivalókkal, programokkal és szinte mágnesként vonzza a progresszív ötleteket. Katalán felfedezőtúrád kiindulópontja lehet a platánsorokkal övezett La Rambla sétány, ahol csak úgy hemzsegnek a helyes pasik, majd folytathatod utad a világ egyik legjobb piacára, a La Boqueríára, és végigsétálhatsz a Passeig de Gracián, ami a város legelegánsabb és legforgalmasabb sugárútja. Az óváros szíve a Gótikus negyed, ahol Picasso és Miró élt, valamint itt magasodik a neogótikus stílusban épült Szent Eulália-katedrális. A Placa de Espana téren kihagyhatatlan látnivaló a mágikus Montjuc szökőkút, végezetül iktass be egy hosszabb sétát a Güell parkba, melyet látványos szobrok, színes mozaikok és épületek díszítenek. Ha finom falatokra vágysz, látogass el a tapasbárokba, ami a helyi fiatalok népszerű találkahelye, és a városközpont közelében lévő Barceloneta strandnak is remek a hangulata, ha fürdőzni támad kedved. Barcelona jól ismert pezsgő éjszakai életéről, de nem árt tudnod, hogy a spanyol szórakozóhelyeken hajnali egynél előbb nem indul be a móka.

A Life tippje:

A várostól kb. 60 km-re található a Montserrat hegy és kolostor, ami kihagyhatatlan.


Thinkstock
Thinkstock



3. Ha buzog benned az adrenalin - Biberwier és Lermoos

Azoknak, akik szeretik az outdoor sportokat, a tökéletes szabadság élményét nyújtja a Tiroli Zugspitz Aréna régió. A lenyűgöző hegyi táj kiváló lehetőséget biztosít kerékpározáshoz, futáshoz, nordic walkinghoz és siklóernyőzéshez, a kristálytiszta levegő pedig egyaránt felfrissíti a testet és a lelket. A zöldellő alpesi rétek, a ragyogó türkizkék tavak, a sűrű fenyvesek és az itt élő pásztorok misztikus hangulattal töltenek fel, a sziklás és meredek alpesi pályákon pedig eljuthatsz a 2000 méteres hegyek fantasztikus birodalmába. Kellemes estéket tölthetsz Biberwier falujában, ahol Tirol leghosszabb nyári bobpályája (1,5 km) vár, esténként pedig szuper szabadtéri koncertek zajlanak. A térségben részt vehetsz vezetett lovas túrákon a Via Claudia Augusta mentén, és ha mindez nem lenne elég az aktív kikapcsolódáshoz, búvárkodhatsz is az idilli szépségű Mittersee és Blindsee tavaknál. Kalandos időutazásra csábít a történelmi környezetben lévő Ehrenbergi várrom és a rokokó stílusú bajor királyi várak.

A Life tippje:

Szeptember 23-án rendezik meg Lermossban a Gourmet Fesztivált, ami a kulináris élmények mellett a legjobb alkalom arra, hogy új ismeretségeket köthess.


http://biberwier.at
http://biberwier.at



4. A felnőttek "Disneylandje" - Irány Amszterdam!

A holland főváros az egyik legnépszerűbb hely mindazok számára, akik társ hiányában egy igazán forró vakációra vágynak. A modern és kissé polgárpukkasztó Amszterdam fő mottója: "Élni és élni hagyni", amit néhány óra leforgása alatt te is megtapasztalhatsz: a helyiek nagyon barátságosak, nyitottak és segítőkészek, ha problémád van, vagy nem tudod, hova érdemes menni. A város tele van édes kísértéssel, ami segíthet a szabadidő még izgalmasabb eltöltésében. A piroslámpás negyed, a Szex Múzeum, a rengeteg peepshow, a szexshopok és a híres kávézók mágnesként vonzzák a lázadó és szabad szellemű turistákat. Ha menetközben egy olyan pasiba botlasz, aki felcsigázza az érdeklődésedet, ki tiltaná meg, hogy romantikus sétára induljatok, kéz a kézben? Amszterdam természetesen szolidabb élményekre is alkalmas, ha inkább a kulturális csemegékre szavazol: befizethetsz egy kellemes hajóútra, olvasgathatsz a Dam téren, bejárhatod a népszerű Albert Cuyp piacot, megnézheted a Rembrandt házat, a Van Gogh múzeumot, vagy kivonulhatsz egy jó könyvvel a bájos Vondelparkba.

Thinkstock
Thinkstock



5. Főzővakációzz Toszkánában

Szívesen belekóstolnál a hamisítatlan olasz életérzésbe, és mindezt megfűszereznéd némi romantikával és szenvedéllyel? Ha a mediterrán konyha szerelmese vagy, jutalmazd meg magad egy gasztronómiai nyaralással Olaszország egyik legszebb tartományában. Barátságos, nyugodt környezetben feledhetetlen napokat és nem utolsósorban új barátokat ígérnek a toszkán főzőkurzusok, ahol különféle típusú képzéseken sajátíthatod el az autentikus olasz főzési technika minden csínját-bínját. Az alapanyagokat a séfekkel együtt vásárolhatod meg a helyi piacokon, akik egynapos kirándulásokat is szerveznek a híres toszkán kecskefarmokra és az olajfaültetvényekhez.

Bővebb infó: http://www.italiancookerycourse.com/

Ha egy rövidebb tanfolyamot választasz, a tanulás mellett bőven marad időd a csodálatos vidék felfedezésére is. A Casentino-völgy a térség egy kevésbé ismert gyöngyszeme, a történelmi jelentőségű Poppi falujával és az etruszk emlékekben gazdag középkori Arezzóval, ahol minden hónap első hétvégéjén rendezik meg Európa második legnagyobb antik piacát.

A Life tippje:

A divatimádók paradicsoma Firenze. Nevezz be te is egy vásárlós túrára, ahol óriási kedvezményekkel szerezheted be a leghíresebb tervezők (Cavalli, Gucci, Prada) kreációit.


www.tuscookany.com
www.tuscookany.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.