A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellről

mell testtudat párkapcsolat férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán a legtöbb női komplexusra okot adó testrész (a fenék mellett...) a mell, hiszen nagyon kevesen elégedettek a sajátjukkal. Kicsi, nagy, kerek, körte - férfiakat kérdeztünk arról: nekik milyen cici jön be?

1. Minél nagyobbat

Péter, orvostanhallgató (24)

"Vannak olyan pszichológiai elméletek, miszerint a férfiak viszonyulását a női mellekhez elsősorban az anyjukkal, és persze az ő mellével kapcsolatos korai tapasztalatok határozzák meg. Ez az esetemben valószínűleg tényleg így van, mert anyukám az átlaghoz és az alkatához képest is nagy mellekkel rendelkezik, nekem pedig a minél nagyobb cicik jönnek be. Szóval nálam tényleg a méret a lényeg, csak nagymellű barátnőim voltak, és hajlamos vagyok hajszolni is a még nagyobbat és még nagyobbat. Mit csináljak, ez izgat fel."

AFP
AFP

Christina Hendricks


2. Tenyérteszt

Zoltán, edző (38)

"Voltam már korábban sokféle 'méretű' lánnyal, de arra jutottam aztán, hogy nekem se a túl kicsi, se a túl nagy nem az esetem, hanem a szép kerek, közepesre bukom. Az olyanra, ami pont elfér a tenyeremben. Szoktam is mondani, hogy én nem a szememmel, hanem a kezemmel tudom megállapítani, hogy egy nőnek tetszik-e a melle. Szerencsére - és nyilván nem véletlenül - a feleségemé pont ilyen, meg is vagyok vele elégedve, most már 11 éve."


3. Így látja a szakember

Márk, fotós (41)

"Hogy milyen női mellet szeretek, ahhoz tényleg csak fotósként és az esztétikum szempontjából tudok hozzászólni, mivel amúgy szexuálisan a férfiak vonzanak. A divatfotókon az az ideális, ha egy modellnek nem túl figyelemfelkeltő a melle, nem vonja el a tekintetet a ruhától és a fénykép kompozíciójának egyéb részeitől. Szóval a méretes mellek inkább csak akkor előnyösek, ha kimondottan erotikus a téma, vagy olyan a ruha, ami esetében pont a mell hangsúlyozása a cél. Persze arra is szükség van, hogy a modelleknek azért túl kicsi se legyen, mert akkor nem állnak rajtuk jól a ruhák, nem tudják hangsúlyozni azok nőiességét. Mivel köztudomásúlag a modellszakmában rengeteg a nagyon sovány lány, ezt bizony néha a melltartójuk kitömésével kell megoldanunk."

industrie.nowmanifest.com
industrie.nowmanifest.com

Miranda Kerr ( Kattints és nézd meg a világ legszebb pici cicijeit! 18+ )


4. Vékonyhoz pici

Bence, webdesigner (29)

"Én sose értettem ezt a mellmániát a férfitársaimnál, nekem sokkal fontosabb a formás fenék, ha már testrészekre hegyezzük ki a kérdést. Az eddigi barátnőimnek szinte mind kicsi cicije volt, ez valószínűleg abból is fakad, hogy általában a vékony lányok tetszenek. Szinte mindegyiknek volt is azzal problémája, hogy neki biztosan túl kicsi a melle, de szerencsére idővel mindegyikkel sikerült elhitetni, hogy teljesen rendben van ez így."


5. Érett formák

Imre, asztalosmester (36)

"Mivel én a tapasztaltabb nőkre bukom, és sose volt harminc alatti barátnőm vagy szeretőm (még tizennyolc évesen se), sőt inkább a negyvenes korosztály a kedvencem, így talán nem meglepő, hogy minden téren az érett formák a kedvenceim. Így cseppet sem zavar, ha egy női mell kicsit már lejjebb ereszkedett, sőt sokkal jobban tetszik, mint a felpumpálva meredező szilikoncicik. Néhány haverom ugratni is szokott, hogy perverz vagyok, mert a lógó mellekre bukom, de egyrészt ez így nem teljesen igaz, másrészt meg vállalom."

Tippünk: a cikk szerzőjének véleménye, dalban elmondva



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.