Vége. Szétment a kedvenc hollywoodi párunk. Jason Segel és Michelle Williams egy éves együttjárás után véget vetettek kapcsolatuknak. Miért, miért, miért?

A cuki pár a US Magazin szerint ebben a hónapban vált el csendesen egymástól. Azért látták így jobbnak, mert már nagyon szenvedtek a távkapcsolattól. Jason Los Angelesben székel, mert ott forgatják az Így jártam anyátokkal című sorozatát, Michelle viszont New Yorkban él kislányával, Matildával.

Northfoto

Az újévet még együtt ünnepelték, tökéletesen boldognak is tűntek a mexikói vakáción. A páros 2012 elején jött össze, és úgy látszott, nagyon közel kerültek egymáshoz. Jason volt az első férfi Michelle életében, akivel megjelent a nyilvánosság előtt Heath Ledger halála óta. A nagy maci férfi Matildához is közel került, sokat játszott a kislánnyal. A távolság azonban mégis közéjük furakodott. Sajnáljuk. Szerettük őket együtt.

Áprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.html A parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.html Szexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.html Megmutatta kéthetes kisbabáját Imogen Thomashttp://www.life.hu/anyaskodj/20130226-megmutatta-kethetes-kisbabajat-egy-magazin-hasabjain-imogen-thomas-angol-modell.html Jennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.html Kate Beckinsale-től tanul lánya öltözködnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130222-kate-beckinsale-szineszno-lanya-lily-mo-edesanyjatol-tanul-oltozkodni-egyutt.html