szexbotrány a nap cikke párkapcsolat szex Tiger Woods Mike Tyson Szepesi Nikolett sportoló John Terry szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pályán hősies teljesítményre képesek, de azon kívül ők is csak emberek: a legnagyobb sportolókkal is megesik, hogy szaftos ügyekbe keverednek. A Life.hu most a legemlékezetesebb botrányokból válogatott.  

1. Tiger Woods és a szexfüggőség

Ki más is jutna első helyen az ember eszébe, ha a 'sportoló' és a 'szexbotrány' szavakat egymás mellett hallja, mint Tiger Woods? Minden idők legsikeresebb és legtöbbet kereső golfozójának élete néhány éve omlott össze, amikor kiderült: a felesége mellett az évek során több tucat szeretőt tartott. A neje elvált tőle, a szponzorai szerződést bontottak vele, a karrierje megfenekleni látszott, Tiger pedig bevonult egy klinikára, hogy kezeltesse az addigra nyilvánosan is bevallott szexfüggőségét. Úgy tűnt, aztán minden jóra fordul: az utóbbi időben Woods újra versenyez (sőt nyer), a magánéletben pedig egymásra találtak (a saját bevallása szerint egykor szintén hasonló problémákkal küzdő) Lindsey Vonn olimpikon síelőnővel. A legújabb hírek viszont arról szólnak, hogy Woods megcsalta Vonnt is, méghozzá a volt nejével, akit még mindig szeret. Kutyából nem lesz szalonna...?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Frank Ribéry és a kiskorú prosti

A francia válogatott és a Bayern München friss BL-győztes játékosa 2010-ben került bajba, amikor egy Zahia Dehar nevű prostituált nyilvánosságra hozta, hogy a focista igénybe vette az ő szolgáltatásait - noha a lány akkor még csak 16 éves volt. Ezért akár börtön is járhatott volna, Ribéryt a válogatottól is egyből el akarták tiltani, ám végül a bíróságon sikerült tisztázni, hogy a labdarúgó (és társai, mert volt még pár érintett...) nem tudták az együttlét alkalmával, hogy hány éves a hölgy - ami a fotóit elnézve nem is csoda. Zahia Dehar vélhetően az egészet csak a hírnévért csinálta, hiszen azóta megélhetési vetkőző celeb lett belőle Franciaországban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. John Terry és a csapattárs nője

Az angol válogatott és a Chelsea csapatkapitánya a megbízhatóság mintaképe a futballpályán, de úgy tűnik, más a helyzet, ha szerelmi ügyekről van szó. Korábban is nagy nőcsábász hírében állt, de miután megnősült és gyerekei születtek, úgy tűnt: lenyugodott. Annál nagyobbat robbant aztán a bomba 2010-ben, amikor kiderült: Terry éveken át szeretői viszonyt ápolt az egyik csapattársa, Wayne Bridge akkori barátnőjével. Az eset súlyosságát enyhítette, hogy az érintett fehérneműmodell és Bridge a botrány idején már nem jártak együtt, továbbá később kiderült, hogy a csaj különböző időszakokban a fél Chelsea-nek megvolt. Az esetet súlyosbította viszont az, hogy Terrynek a válogatott csapatkapitányaként példamutatóan kellett volna viselkednie (el is vették tőle a karszalagot), illetve hogy Bridge ezek után nem volt hajlandó egy csapatban játszani vele. A klubjuk ekkor már különböző volt, így csak a válogatott maradt porbléma, ott pedig az akkori szövetségi kapitány (aki Terry szerencséjére ekkor olasz volt...) nem foglalkozott az üggyel, így végül a sértődött Bridge maradt ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Mike Tyson és az erőszak

Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bokszvilágbajnoka villámgyorsan ért fel a csúcsra, így nem csoda, hogy nem is tudott sokáig ott maradni, és fejébe szállt a siker. Mike Tysonról egy idő után már nem a ringben elért győzelmei, hanem a folyamatos botrányai miatt lehetett hallani, amely folyamat végén aztán 1992-ben börtönbe is került néhány évre. A lecsukást eredményező eset egy szexuális aktus volt, pontosabban nemi erőszak a Fekete Miss Amerika szépségverseny győztesével szemben, noha persze ezt Tyson tagadta. Az ügy furcsa utózöngéje, hogy aztán a Tyson szabadulása utáni években jó néhány más nő is megpróbálta beperelni a brutális külsejű bokszolót erőszak vádjával, ezekről azonban általában bebizonyosodott, hogy csak a közös megegyezéses szexet akarták így beállítani némi pénz reményében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Szepesi Nikolett és a magyar sportélet szextitkai

Nemrég jelent meg Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című botránykönyve, amelyről mindenkinek véleménye van, köszönhetően a profi marketingemunkának és a pikáns témának. Az úszástól már visszavonultsportolónő életének egy korábbi szakaszában szabályosan falta a férfiakat - ami az őt körülvevő közegből adódóan gyakran híres, mindenki által ismert olimpikonokat jelentett, többek között válogatott kajakozókat és vízilabdázókat. A "leleplező dokumentumregény" állítólag egyben terápia is Szepesi számára: kibeszéli és lezárja benne életének ezt a részét.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Sztárok halála szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-vegzetes-szex-sztarok-akik-szeretkezes.htmlÍgy szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.htmlEltitkolt házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-eltitkolt-hazassagok-a-sztarvilagban-john-f-kennedy-jr-es.htmlA leghíresebb sztárcsókokhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130228-szex-szerelem-parkapcsolat-a-leghiresebb-sztarcsokok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.