Hajógyári-sziget terhesség házasság Tápai Szabina kézilabdázó eljegyzés Kucsera Gábor kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok kajakos feleségül vette a Vác kézilabdázó nőjét. A lagzi a Hajógyári-szigeten volt, ahová a sztárkajakos az edzéséről sietett - írja a hot! magazin értesülésére hivatkozva az Origo.

Elkelt az egyik legsármosabb magyar sportoló: Kucsera Gábor oltárhoz vezette Tápai Szabinát. A Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén tartották esküvőjüket, ahol a kajakos DJ unokatestvére a 90-es évek slágereit játszotta a 90 fős násznépnek.

Forrás: kucseragabor.gportal.hu
Forrás: kucseragabor.gportal.hu

Ahogy a Life.hu is megírta, a sztárpár eljegyzése tavaly karácsonykor volt. A szép kézis lány pedig már gyereket vár a világbajnok kajakostól. A baba ősszel érkezik.

Bejelentették: apa lesz Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20130429-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-elso-gyermekuket-varjak.htmlKucsera Gábor: "Újra felálltam a padlóról"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130426-kucsera-gabor-ujra-felalltam-a-padlorol.htmlElvis unokájával kavar Pattinsonhttp://www.life.hu/szeress/20130703-robert-pattinson-az-alkonyat-sztarja-elvis-presley-unokajaval-riley-keoughhal.htmlFérjhez ment Avril Lavignehttp://www.life.hu/szeress/20130702-avril-lavigne-es-chad-kroeger-enekesek-osszehazasodtak.htmlIlyen az életre szóló szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130702-ron-es-eileen-negyevesen-menyasszonynak-es-volegenynek-oltozott-egy-farsangon.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.