lánykérés romantika Budapest évforduló Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hogy már nem léteznek igazi lovagok? Dehogyisnem! Következzen a hét legromantikusabb története - egyenesen Budapestről.

A 23 éves Évi és jegyese, Krisztián két éve vannak együtt, másfél éve pedig már a lánykérés is megtörtént. A második évfordulójukon, augusztus közepén a 31 éves fiú egy igazán romantikus meglepetéssel készült bájos kedvese számára.

Krisztiánnak az évforduló napján is éjfélig kellett dolgoznia. De a hosszú munka szerencsére nem borította fel a terveit. ,,A kedvesem éjfélkor végzett a munkával, és ahogy hazaért, megkért, hogy öltözzek fel kényelmesen, mert elmegyünk megünnepelni az évfordulónkat. Beküldött a hálószobába, és megkért, maradjak ott, amíg nem jelez. Pakolászást hallottam, majd a párom elviharzott. Fél óra múlva hívott telefonon, hogy induljak, lent vár a taxi. Fogalmam sem volt, hova menjek, de a sofőr azt mondta, ne aggódjak, ő már megkapta az instrukciókat" - kezdte a megható történetet Évi.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A taxis végül keresztül-kasul fuvarozta a lányt Budapesten, majd meglepő módon a Lánchíd közepén egy arra alkalmas helyen tette ki őt, akit már kedvese, Krisztán várt. ,,Nagyon meglepődtem, amikor megláttam a vőlegényemet a csodásan megterített asztallal, vacsorával és pezsgővel a Lánchíd köezpén. Ez az egyik kedvenc helyünk Budapesten, a kilátás varázslatos - engem pedig teljesen lenyűgözött Krisztián meglepetése. Alig jutottam szóhoz, hogy ilyen csodás ajándékkal lepett meg" - mesélte boldogan Évi, akinek valóban egy nem mindennapi randiban volt része a főváros egyik legkáprázatosabb helyén. Történetüket hallva kétségünk sem lehet afelől, hogy igenis léteznek még romantikus férfiak...

Szerettük még azt a romantikus lánykérést is, amikor a fiú egy egész falut mozgósított, és kreatív megoldás volt a fényképezőgépen át történő lánykérés is. Nézd meg a vagány autós videót, a lánykérés 1 perc 20 másodperc körül kezdődik. Pár napja pedig a Szigeten történt nagy találkozást látva olvadoztunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.