A Life.hu szakértője, Nagy Melinda asztrológus nem először elemzi olvasóinkat születési dátum alapján. Korábban segített már Anitának átvészelni a feldolgozhatatlant, Edina pedig személyre szóló karrier-előrejelzést kapott. Most Flórán a sor, hogy megtudja, mi vár rá munka- és szerelemfronton.

"Kedves Szakértő!
 
1990. 05.11. 16:50-kor születtem. Természetesen engem is az érdekelne, hogy milyenek a kilátásaim szerelem és karrier terén. Leginkább ez a két téma érdekelne, mert egy ideje úgy érzem, nem találom a számításaimat.
 
Köszönettel,
Flóra"

Thinkstock

 

Kedves Flóra!

Az asztrológiai elemzésed alapján úgy látom, te egy valóban érzékeny, és az érzelmi életet felfokozottan megélő lány vagy - pláne a párkapcsolatokat illetően. Erősen ragaszkodsz a személyes (családi, baráti) kapcsolataidhoz, mégis jó ha tudod, hogy  időről-időre szükséged van egy kis elvonulásra, magányra ahhoz, hogy feltöltődj.

Párkapcsolat szempontjából jelenleg nem tudok nagy eseményekkel kecsegtetni, mivel egy olyan életszakaszban vagy, ami teljesen másról szól. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz, csak épp most  nem ennek van itt az ideje. Vedd lazára az ismerkedést, ne akard görcsösen  megtalálni a "nagy Őt",  hiszen a korod miatt sem vagy lekésve semmiről, másrészt pillanatnyilag más kihívásokat tartogat számodra az élet.
Akár kapcsolatban élsz, akár nem, a jövő évben számítanod kell nagyobb érzelmi kilengésekre mind pozitív, mind negatív értelemben. Ha nehezen élnéd meg a dolgokat,  azt javaslom, próbáld meg tudatosan átgondolni és visszafogni az érzéseidet. Tudom, ez nem egyszerű de ha kellően elfoglalod magad és higgadt fejjel közelítesz a problémákhoz könnyebben fogod tudni venni az akadályokat.  A meditáció, jóga igazi segítség lehet ebben. Amennyiben nincs jelenleg társad, úgy a 2014-es Ló éve valódi változást hozhat ezen a téren.

Szakmai szempontból úgy látom, talán a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem vagy  tisztában azzal, mivel is szeretnél igazán foglalkozni, mi a hivatásod, mi a küldetésed. Valószínűleg többször belefuthattál már olyan helyzetekbe, amikor először minden nagyon jónak tűnt, aztán a végén  nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna. Ezt akkor tudod a  továbbiakban elkerülni, ha a fontos elhatározások előtt nyugodt körülményeket teremtesz (pl. leülsz meditálni) és csak úgy döntesz.

Jelenleg egyébként egy  pörgősebb időszakban van az életed, és a munka területén kisebb nagyobb, számodra előnyös események várhatóak még a továbbiakban. Ne óriási dolgokra gondolj, inkább olyan apróbb lehetőségekre, amit nem könnyű észrevenni, ezért járj nyitott szemmel! Ha külföldi utazáson, esetleg új tanulmányokon gondolkodsz, ezek is  maximálisan támogatottak. Mindenképpen sok új és fejlődést nyújtó lehetőség áll előtted, ezért a figyelmed próbáld meg magadról inkább a külvilág felé irányítani. Az új energiák így érkeznek meg 100%-osan az életedbe.

Bízom benne, hogy a fenti sorok segítségedre lesznek, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni.
Sok sikert kívánok mindenben!
Szeretettel; Nagy Melinda

 

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!