asztrológia Nagy Melinda asztrológus jóslás horoszkóp szerelem szakértő kapcsolat karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szakértője, Nagy Melinda asztrológus nem először elemzi olvasóinkat születési dátum alapján. Korábban segített már Anitának átvészelni a feldolgozhatatlant, Edina pedig személyre szóló karrier-előrejelzést kapott. Most Flórán a sor, hogy megtudja, mi vár rá munka- és szerelemfronton.

"Kedves Szakértő!

1990. 05.11. 16:50-kor születtem. Természetesen engem is az érdekelne, hogy milyenek a kilátásaim szerelem és karrier terén. Leginkább ez a két téma érdekelne, mert egy ideje úgy érzem, nem találom a számításaimat.

Köszönettel,
Flóra"

Thinkstock

Kedves Flóra!

Az asztrológiai elemzésed alapján úgy látom, te egy valóban érzékeny, és az érzelmi életet felfokozottan megélő lány vagy - pláne a párkapcsolatokat illetően. Erősen ragaszkodsz a személyes (családi, baráti) kapcsolataidhoz, mégis jó ha tudod, hogy időről-időre szükséged van egy kis elvonulásra, magányra ahhoz, hogy feltöltődj.

Párkapcsolat szempontjából jelenleg nem tudok nagy eseményekkel kecsegtetni, mivel egy olyan életszakaszban vagy, ami teljesen másról szól. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz, csak épp most nem ennek van itt az ideje. Vedd lazára az ismerkedést, ne akard görcsösen megtalálni a "nagy Őt", hiszen a korod miatt sem vagy lekésve semmiről, másrészt pillanatnyilag más kihívásokat tartogat számodra az élet.
Akár kapcsolatban élsz, akár nem, a jövő évben számítanod kell nagyobb érzelmi kilengésekre mind pozitív, mind negatív értelemben. Ha nehezen élnéd meg a dolgokat, azt javaslom, próbáld meg tudatosan átgondolni és visszafogni az érzéseidet. Tudom, ez nem egyszerű de ha kellően elfoglalod magad és higgadt fejjel közelítesz a problémákhoz könnyebben fogod tudni venni az akadályokat. A meditáció, jóga igazi segítség lehet ebben. Amennyiben nincs jelenleg társad, úgy a 2014-es Ló éve valódi változást hozhat ezen a téren.

Szakmai szempontból úgy látom, talán a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem vagy tisztában azzal, mivel is szeretnél igazán foglalkozni, mi a hivatásod, mi a küldetésed. Valószínűleg többször belefuthattál már olyan helyzetekbe, amikor először minden nagyon jónak tűnt, aztán a végén nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna. Ezt akkor tudod a továbbiakban elkerülni, ha a fontos elhatározások előtt nyugodt körülményeket teremtesz (pl. leülsz meditálni) és csak úgy döntesz.

Jelenleg egyébként egy pörgősebb időszakban van az életed, és a munka területén kisebb nagyobb, számodra előnyös események várhatóak még a továbbiakban. Ne óriási dolgokra gondolj, inkább olyan apróbb lehetőségekre, amit nem könnyű észrevenni, ezért járj nyitott szemmel! Ha külföldi utazáson, esetleg új tanulmányokon gondolkodsz, ezek is maximálisan támogatottak. Mindenképpen sok új és fejlődést nyújtó lehetőség áll előtted, ezért a figyelmed próbáld meg magadról inkább a külvilág felé irányítani. Az új energiák így érkeznek meg 100%-osan az életedbe.

Bízom benne, hogy a fenti sorok segítségedre lesznek, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni.
Sok sikert kívánok mindenben!
Szeretettel; Nagy Melinda

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

A hét szexpóza: vitorlákat fel! (18+)http://www.life.hu/szeress/20131016-a-het-szexpoza-vitorlakat-fel-18.htmlEzért lépnek félre a diétázó pasikhttp://www.life.hu/szeress/20131015-ezert-lepnek-felre-a-dietazo-pasik-gyori-szilvia-es-deaki.htmlVaj vagy margarin? - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120702-vaj-vagy-margarin-forro-szextipp-ejszakara-18.html3 ok, amiért nem tud elélvezni a férfihttp://www.life.hu/szeress/20131011-gyori-szilvia-szakerto-segit-stressz-teljesitmenykenyszer-es-onbizalomhiany-miatt-nem.htmlElélvezhetsz attól, hogy egy széken ülsz?http://www.life.hu/szeress/20131012-elelvezhetsz-attol-hogy-egy-szeken-ulsz-meglepo-es-uj.htmlHűség vagy megcsalás? - Ezért lépünk félrehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120223-szerelem-parkapcsolat-miert-csaljuk-meg-azt-akit-igazan-szeretunk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.