Egy szépségversenyre hívták meg Tóth Gabit és párját a táncos Markó Robit. Az énekesnő állítja, nem féltékeny, amikor párját gyönyörű nők veszik körül.

Tóth Gabi és párja, Markó Robi, a Miss International szépségverseny sztárpárja lesznek, ahol a tánctudásukkal és Gabi énekével színesítik az estét – írja a Bors

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tavaly még csak besegítettem a szervezésbe Robinak, amikor készítette a lányok koreográfiáját. Idén azonban azzal kerestek fel, hogy válogassak zenéket a műsorhoz, illetve énekes és táncos fellépőként közreműködjek" - örvendezett Gabi, aki annak ellenére sem féltékeny Robira, hogy tucatnyi szépségkirálynő-jelölt veszi majd körül.

„Nem vakságot fogadtunk egymásnak, hanem hűséget. Soha nem voltam féltékeny típus, megbízom Robiban. Mivel maximálisan tisztában vagyok önmagammal, tudom, hogy Robi szeret. Mindketten megnézünk egy-egy szépséget, egy dekoratív nőt, férfit, de tudjuk, hol a határ" - szögezte le az énekesnő, aki szerint nem létezik klasszikus szépség.

„A szépség nem attól függ, hogy kinek milyen arcarányai vannak, mekkora az orra, vagy milyen formájú a szája. Az egész megjelenés a fontos, az, hogy milyen a kisugárzás" - tette hozzá Gabi.