Pasit váltott Görög Zita

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
modell Görög Zita szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még azt sem tudtuk, hogy a modell szakított belga párjával, de máris új férfi oldalán tündököl.

Görög Zita tavaly áprilisban még gyermekeinek is bemutatta belga párját, most azonban bevallotta, kapcsolatuk zátonyra futott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Miután elköltöztem tőle a gyerekekkel, még sajnos szenvedtünk egy-két hónapig, tanácstalanok voltunk, nem tudtuk eldönteni, hogyan folytassuk tovább, együtt vagy külön, de végül lezártuk. Rájöttem, hogy nem tudok kiteljesedni egy olyan férfi mellett, akinek nem magyar az anyanyelve" - mesélte a Blikknek Zita, akit ennek ellenére megviselt a szakítás. Azonban karácsony táján a szerelem ismét rátalált.

„Friss kapcsolat ez még. Nem akarunk semmit elsietni, szeretnénk minél jobban megismerni egymást. Jól érzem magam vele, bár eleinte csak barátságnak indult. A spirituális pszichológus, Yehuda Tagar előadásán ismerkedtünk meg. Úgy érzem, bármikor számíthatok rá" – mondta Görög Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.