Garami Gábor szvinger gruppen szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garami Gábor nemrég szvingerklubba invitálta Sebestyén Balázst. 

Balázs nemrég Garami Gábor különös meghívásról beszélt a Class FM reggeli műsorában. A rádiósok ugyanis a swingerklubokról beszélgettek, ekkor jött szóba Garami neve. ,,Erről Garami Gábor kollégánkat kéne megkérdezni. Ő gyakran udvarolgat a feleségemnek, Vikinek, még swingerklubba is invitált minket" - idézi Balázst a Bors.

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Ugyan Balázs nem nyilatkozott a műsor után, Garami Gábor azonban igen: ,,Tíz éve volt egy rövid időszak az életemben, amikor valóban megfordultam ilyen helyeken. Balázsékkal poénkodtunk is azon a Morning Show-ban, hogy nekik is ki kéne próbálniuk milyen egy swingerklub. Mostanra azonban már más dolgok fontosak számomra az életben, teljesen más irányba tartok. Az adásban a srácok is mosolyogtak, hogy milyen romantikus lettem, de komolyan keresem az igazit, egy társat, akivel családot alapíthatok, aki mellett teljesen megnyugodhatok" - mesélte a rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.