14 hónap házasság után válik Avril Lavigne

Forrás: AFP -
házasság válás Nickelback Chad Kroeger Avril Lavigne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Avril Lavigne és a Nickelback frontemberének, Chad Kroegernek házassága véget ért, a zenészpár válik.

A US Weekly szerint Chad már el is ment Los Angelesbe, ahol mindenkinek elújságolta, hogy válnak. A férfi egy hónappal a Let me Go together felvétele után jegyezte el Avrilt, és 2013 júliusában már össze is házasodtak Dél-Franciaországban.

Forrás: AFP

„Chad nagyon bunkó, akár Avrillel szemben, akár általában az emberekkel" – mesélte az énekesnő egyik barátja a magazinnak. A barátai többsége nem is szerette őt.

Chad és Avril korábban azzal hencegtek, hogy két hétnél többet nem tudnak egymás nélkül eltölteni, és hogy nem járnak egymás nélkül szórakozni.

Az énekesnőnek ez már a második válása. 2010-ben a Sum 41 frontemberétől, Deryck Whibley-től vált el négy év házasság után.

Demcsák Zsuzsa és Lukács Laci egy pár! http://www.life.hu/intim/20140918-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-es-lukacs-laci-a-tankcsapda-frontembere-egy-par.html A TV2 műsorvezetője és a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci lapinformációk szerint egy párt alkotnak. Az Origónak is megerősítették a hírt. Intim Origo Liptai Claudia és párja az összeköltözésen gondolkodik http://www.life.hu/intim/20140918-liptai-claudia-es-parja-horvath-akos-szinesz-az-osszekoltozesen-gondolkodik.html Ahogy azt korábban a Life.hu is beszámolt, Claudia új párja gyermeket is szeretne a műsorvezetőtől. Egy ilyen bejelentés után pedig már egyáltalán nem meglepő, hogy a páros az összeköltözést fontolgatja. Intim Origo Varga Viktor két héttel a szakítása után máris hódít http://www.life.hu/intim/20140918-varga-viktor-cinthya-dictatorral-valo-szakitasa-utan-egy-barna-haju-szepseggel-kavar.html Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szakítással végződött a TV2 álompárjának, Varga Viktornak és Cinthya Dictatornak a kapcsolata. Most azonban úgy tűnik, a férfi máris továbblépett... Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.