Bochkor Gábor pár napja kezdett a Music Fm-nél, ez pedig alaposan felborította a család napirendjét. 

A rádiós a Frizbi felvételén Hajdú Péternek arról mesélt, mire és mikor van ideje neki és Várkonyi Andinak. "Ugye most jó ideig nem dolgoztam, így én vittem reg­gel Nórit a suliba, majd délután érte mentem. Most azonban mire Andiék kelnek, én már rég munkában vagyok. Azzal, hogy dolgozom, leginkább Andi élete változott meg. Negyed hétkor kell kelnie, ő viszi a gyereket, én a rádióból dél körül érek haza. Na, akkor van egy pár szabad óránk kettesben" – idézi Bocsit a Bors.

Forrás: TV2

A hajnali kelések miatt Gábor már korán ágyban van, Andi pedig este 8 körül érkezik haza a TV2-ből, így nem is csoda, ha nap közben igyekeznek egymásra szánni egy kis időt. Nemrég Várkonyi Andit is faggatták a szexuális életükről - Kasza Tibit nagyon érdekelte, ilyen időbeosztás mellett mégis mikor tud összebújni a sztárpár. Tibi a dolgot annyival nyugtázta, hogy csakis délben lehet együtt Andi és Bochkor, erre Andi válasza egy sejtelmes mosoly volt.

A tökéletes időbeosztás nagyon sokat segít a mindennapokban. Persze nem könnyű összehangolni a napi feladatokat, viszont sokat könnyíthet az életeden egy megfelelő napirend. Itt meg is mutattuk, hogyan oszthatod be tökéletesen az idődet!