Napközben bújnak össze Bochkor Gáborék

Forrás: TV2 -
Music Fm Várkonyi Andrea szexuális élet házasélet Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor pár napja kezdett a Music Fm-nél, ez pedig alaposan felborította a család napirendjét. 

A rádiós a Frizbi felvételén Hajdú Péternek arról mesélt, mire és mikor van ideje neki és Várkonyi Andinak. "Ugye most jó ideig nem dolgoztam, így én vittem reg­gel Nórit a suliba, majd délután érte mentem. Most azonban mire Andiék kelnek, én már rég munkában vagyok. Azzal, hogy dolgozom, leginkább Andi élete változott meg. Negyed hétkor kell kelnie, ő viszi a gyereket, én a rádióból dél körül érek haza. Na, akkor van egy pár szabad óránk kettesben" – idézi Bocsit a Bors.

Forrás: TV2

A hajnali kelések miatt Gábor már korán ágyban van, Andi pedig este 8 körül érkezik haza a TV2-ből, így nem is csoda, ha nap közben igyekeznek egymásra szánni egy kis időt. Nemrég Várkonyi Andit is faggatták a szexuális életükről - Kasza Tibit nagyon érdekelte, ilyen időbeosztás mellett mégis mikor tud összebújni a sztárpár. Tibi a dolgot annyival nyugtázta, hogy csakis délben lehet együtt Andi és Bochkor, erre Andi válasza egy sejtelmes mosoly volt.

A tökéletes időbeosztás nagyon sokat segít a mindennapokban. Persze nem könnyű összehangolni a napi feladatokat, viszont sokat könnyíthet az életeden egy megfelelő napirend. Itt meg is mutattuk, hogyan oszthatod be tökéletesen az idődet!
Szexi, szülinapos sztárok októberrehttp://www.life.hu/intim/20141003-ryan-reynolds-matt-damon-zac-efron-kimi-raikkonnen-joaquin-phoenix-az-oktoberi-szulinaposok.htmlSzeptemberben is összegyűjtöttük és köszöntöttük a legvonzóbb szülinaposokat, és így teszünk most, októberben is. Ebben a hónapban is sok kedvencünk ünnepel, lássuk hát, hány évesek lettek idén.Intim--A Seychelle-szigetekre megy nászútra George Clooney és Amal Alamuddinhttp://www.life.hu/intim/20141004-george-clooney-es-amal-alamuddin-a-seychelle-szigetekre-mennek-naszutra.htmlNem akármilyen helyen piheni ki világraszóló esküvőjük fáradalmait George Clooney és gyönyörű felesége, Amal Alamuddin. A hírek szerint a Seychelle-szigeteken bújnak majd el a kíváncsiskodó tekintetek elől.IntimMi számít "normális" szexnek? Ne akard túlszárnyalni a hétköznapi életedet!http://www.life.hu/intim/20121213-szex-szerelem-parkapcsolat-mutasd-a-szexualis-intelligenciad-megmondjuk-ki.htmlÚgy érzed, hogy te mindent tudsz a szexről és maximálisan elégedett vagy szexuálisan? Vagy állandóan aggódsz a külsőd miatt, ahelyett, hogy élveznéd az együttléteket? Esetleg nosztalgikus emlékekkel idézed fel a múltat, amikor a szerelmi életed még nagyon jó volt, és sóhajtva legyintesz, hogy ez is csak egy újabb dolog, amit elveszítettél az idő múlásával? A Life.hu utánajárt, miért fontos a szexuális intelligencia fejlesztése. Egy éve ez volt a kedvenc cikketek.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.