Varga Viktor és Cinthya Dictator az Édes élet miatt szakítottak

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography -
TV2 Cinthya Dictator Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Varga Viktor legutóbb igazán kiélvezte az amszterdami piros lámpás negyed szolgáltatásait. Most azonban az is világossá vált, mi a helyzet a celebpáros másik felével, Cinthya Dictatorral.

A TV2 és az Édes élet szárja a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy mostanra már ő is igazán jól érzi magát. "Most léptem abba az időszakba, hogy elkezdtem élvezni a szabadságomat, jól érzem magam. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem kell állandóan készenléti állapotban lennem, sietnem haza iskola után, egyszerűen olyan dolgokat csinálhatok, amiket azelőtt nem, mert mindig rohantam Viktorhoz."

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

A lap arra is rákérdezett, hogy a páros az Édes élet műsor miatt ment-e szét. A celeblány korántsem adott megdöbbentő választ: "A szakítást biztos, hogy előidézte a műsor. Lehet, hogy ha nincs az Édes élet, örökre együtt leszünk, vagy tovább, de a műsor mindent felgyorsított. Egy év alatt több évet éltünk le együtt."

Ráadásul folyamatosan ott voltak a kamerák és emiatt nem tudtunk továbblépni a gondokon. Ugyanazt a csontot rágtuk hónapokon keresztül, és úgy éreztem ez már se engem, se a nézőket nem építi. Ezért vetettem véget ennek.

Szex miatt emeltek vádat a Django elszabadul színésznője ellenhttp://www.life.hu/intim/20141023-danielle-watts-ellen-kozszemeremsertes-miatt-emeltek-vadat.htmlNem mindennapi botrányba keveredett Danielle Watts, a Django elszabadul rabszolgaleánya. Közszeméremsértés miatt vádat emelt ellene a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság, mivel fényes nappal egy kocsiban szexelt a párjával.Intim--Édesen gömbölyödik Shakira pocakja: Cuki fotót osztott meghttp://www.life.hu/intim/20141023-shakira-pocakja-edesen-gombolyodik-gerard-piquevel-intim-kepet-osztottak-meg.htmlAhogy azt a Life.hu korábban megírta, második kisfiával várandós a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most meg is mutatja, hogyan gömbölyödik a pocakja.Intim--Leonardo DiCaprio az élet császára: ezek a nők mind megvoltak nekihttp://www.life.hu/intim/20141017-leonardi-dicaprio-baratnoje-volt-gisele-bundchen-sienna-miller-bar-refaeli-erin-heatherton.htmlA szeptember minden kétséget kizárólag arról szólt, hogy elkelt George Clooney. Mielőtt a híres agglegény kimondta volna a boldogító igent, összegyűjtöttük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár. Leónak tervben sincs még a házasság, novemberben azonban betölti 40. életévét, így az ő ideje is eljött a számadásra.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.