Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Varga Viktor legutóbb igazán kiélvezte az amszterdami piros lámpás negyed szolgáltatásait. Most azonban az is világossá vált, mi a helyzet a celebpáros másik felével, Cinthya Dictatorral.

A TV2 és az Édes élet szárja a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy mostanra már ő is igazán jól érzi magát. "Most léptem abba az időszakba, hogy elkezdtem élvezni a szabadságomat, jól érzem magam. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem kell állandóan készenléti állapotban lennem, sietnem haza iskola után, egyszerűen olyan dolgokat csinálhatok, amiket azelőtt nem, mert mindig rohantam Viktorhoz."

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

A lap arra is rákérdezett, hogy a páros az Édes élet műsor miatt ment-e szét. A celeblány korántsem adott megdöbbentő választ: "A szakítást biztos, hogy előidézte a műsor. Lehet, hogy ha nincs az Édes élet, örökre együtt leszünk, vagy tovább, de a műsor mindent felgyorsított. Egy év alatt több évet éltünk le együtt."

Ráadásul folyamatosan ott voltak a kamerák és emiatt nem tudtunk továbblépni a gondokon. Ugyanazt a csontot rágtuk hónapokon keresztül, és úgy éreztem ez már se engem, se a nézőket nem építi. Ezért vetettem véget ennek.