Gönczi Gábor válás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is akárkibe! A TV2 csinos műsorvezetőjének választottja állítólag egy válófélben lévő cégvezető. 

Nemrég számoltunk be Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválásáról, most azonban új tűnik, a csinos műsorvezető élete kezd helyrejönni. Bár egyelőre még nem akart új kapcsolatot, mégis összejött egy olyan barátjával, aki állítólag hozzá hasonlóan mostanában válik a feleségétől. Ha minden igaz, csak azután fordult komolyabbra a dolog, miután a férfi - aki állítólag egy nagyvállalati vezető - már kilépett az előző kapcsolatából.

Forrás: TV2

,,Kialakulóban van valami az életemben, ez igaz, de erről még korai lenne beszélni, pláne, hogy a másik fél civil és kifejezetten az is szeretne maradni. Ezt én maximálisan tiszteletben tartom" – vallotta a Blikknek Tatár Csilla.

A nézők semmit nem érzékelhetnek Tatár Csilla válásábólhttp://www.life.hu/bulvar/20141114-tatar-csilla-valasabol-a-nezok-semmit-nem-erzekelhetnek-mondta-a-tv2-kommunikacios-vezetoje.htmlA válófélben lévő Tatár Csilla munkaadója, a TV2 kommunikációs vezetője a Life.hu kérdésére nyilatkozott arról, hogyan viseli Csilla a magánéleti nehézségeket és ez kihat-e a munkájára.TV + Bulvár--Tatár Csilla: „Feküdtem az ágyban és zokogtam"http://www.life.hu/bulvar/20141120-tatar-csilla-tv2-musorvezetoje-nehezen-teszi-tul-magat-a-valason-ferjetol-gonczi-gabor-az-rtl-klub.htmlRájár a rúd Tatár Csillára. Év elején elvesztette imádott nagymamáját, most pedig válása miatt került padlóra, ami elmondása szerint ugyanolyan trauma, mint egy haláleset.TV + Bulvár--Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválása a legnagyobb egyetértésben zajlikhttp://www.life.hu/bulvar/20141117-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-valasa-reszletek.htmlMúlt héten derült ki, hogy Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválnak. De mi lesz a közös családi házzal? Ki költözik és ki marad?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.