A magyarországi brit nagykövetség egyik informátora szerint az Emmy- és Golden Globe-díjas filmrendező Budapesten szeretné összekötni életét párjával, Giannina Facio színésznővel.

Ez ám a meglepetés! Ridley Scott, aki november óta Magyarországon forgatja legújabb filmjét, a The Maritant Matt Damonnal, a hírek szerint Budapesten tervezi elvenni kedvesét, Giannina Faciót.

Forrás: AFP/Justin Tallis

„A barátom látta a nagykövetség második emeletén a falon kifüggesztve, hogy a neves filmrendező, Ridley Scott házasságot kíván kötni egy nála jóval fiatalabb hölggyel. Azt mondta, ilyenkor az a szokás, hogy egy hétig egy falra kifüggesztik a házasulandó felek akaratát, ha esetleg valakinek ellenvetése lenne, az tudja jelezni a hatóságok és a követség felé. El is csodálkozott a barátom, hogy kinek a nevét látja, de mivel fel kell tüntetni a foglalkozást és a születési évet is, teljesen egyértelmű volt, hogy kiről van szó" – mesélte a neve elhallgatását kérő bennfentes a Blikknek.

Budapest a legjobb hely a britek szerint
Hát persze, hogy az angol filmrendező, Ridley Scott is odáig van hazánk fővárosáért: a Life.hu korábban már megírta, mennyire szeretik a britek Budapestet. Hogy pontosan miért is? Tudd meg ide kattintva!

A brit nagykövetség a lap megkeresésére nem kívánt reagálni. Ridley Scott és Gianna Facio 15 éve alkotnak egy párt: a 77 éves filmrendező 2000-ben ismerte meg a nála 18 évvel fiatalabb színésznőt A gladiátor című film forgatásán, amelyben Facio Maximus feleségét alakította.