Budapesten fog nősülni Ridley Scott?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Gladiátor filmforgatás házasság forgatás Magyarország nagykövetség Matt Damon Ridley Scott Budapest Giannina Facio brit nagykövet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarországi brit nagykövetség egyik informátora szerint az Emmy- és Golden Globe-díjas filmrendező Budapesten szeretné összekötni életét párjával, Giannina Facio színésznővel.

Ez ám a meglepetés! Ridley Scott, aki november óta Magyarországon forgatja legújabb filmjét, a The Maritant Matt Damonnal, a hírek szerint Budapesten tervezi elvenni kedvesét, Giannina Faciót.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Budapest a legjobb hely a britek szerint

Hát persze, hogy az angol filmrendező, Ridley Scott is odáig van hazánk fővárosáért: a Life.hu korábban már megírta, mennyire szeretik a britek Budapestet. Hogy pontosan miért is? Tudd meg ide kattintva!

A brit nagykövetség a lap megkeresésére nem kívánt reagálni. Ridley Scott és Gianna Facio 15 éve alkotnak egy párt: a 77 éves filmrendező 2000-ben ismerte meg a nála 18 évvel fiatalabb színésznőt A gladiátor című film forgatásán, amelyben Facio Maximus feleségét alakította.

3000 férfivel feküdt le házassága során a 64 éves Mariehttp://www.life.hu/intim/20150216-3000-ferfivel-fekudt-le-hazassaga-soran-a-64-eves-asszony-aki-szvingerklubot-uzemeltet-ferjevel.htmlElmondása szerint boldog házasságban él a szvingerklubot üzemeltető Marie Calvert, aki az évek során több ezer férfivel feküdt le – pont, ahogyan férje is teszi a nőkkel. És mégsem féltékenyek egymásra.Intim--A házasság világnapjának margójára: így térnek vissza egymáshoz, akik már elváltakhttp://www.life.hu/intim/20150207-a-hazassag-vilagnapja-februar-masodik-vasarnapja-deaki-timea-parterapeuta-a-valas-utanrol.htmlFebruár második vasárnapja a házasság világnapja. Annak ellenére, hogy sokan csak egy legyintéssel és egy már mindennek van világnapja kijelentéssel üdvözlik az effajta mozgóünnepeket, a Life.hu mégis megemlékezik róla. Lássuk hát, miért érdemes egy második esélyt adni ugyanannak a házasságnak!Intim--Csodálják az orvosok Schumacher feleségét, Corinnáthttp://www.life.hu/drlife/20150217-michael-schumacher-feleseget-corinnat-csodaljak-az-orvosok.htmlCorinna kitartását dicsérik Schumacher orvosai. Az asszony több mint egy éve mindent megtesz annak érdekében, hogy férje felépüljön. Dr. Life--Milyen hosszú lesz a tél? Megjósolták a budapesti állatkert medvéihttp://www.life.hu/news/20150202-medveles-a-budapesti-allatkertben-hosszu-lesz-a-tel.htmlHosszú telet jósoltak az állatkerti barnamedvék a hétfő délelőtti medveárnyék-észlelésen a Fővárosi Állat- és Növénykertben.News--Arnold Schwarzenegger budapesti konditeremben járthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-arnold-schwarzenegger-budapesti-konditeremben-jart.htmlA testépítők legnagyobbja, Arnold Schwarzenegger az egyik budapesti konditeremben járt hétfő reggel. Ez Zsír!--Ez az 5 éves divattervező kislány a legjobb dolog, ami a New York-i divathéten történhetetthttp://www.life.hu/trend/20150216-savannah-smith-5-eves-divattervezo-kislany-bemutatta-kollekciojat-a-new-york-i-divatheten.htmlSavannah Smith mindössze 5 éves, de máris ott a helye a világ egyik legimpozánsabb divathetén. Nagyon aranyos!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.