Gregor Berni: "Nekem Attila adta vissza az önbecsülésemet"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
boldogság Gregor Bernadett szerelem nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párja, Szarvas Attila mellett újra nagybetűs NŐ-nek érzi magát a szép színésznő. 

"365 napon át kevésszer érzem magam nőnek, sokkal inkább egy robotnak, aki reggelit csinál, uzsonnát pakol, iskolába viszi a gyereket, próbál, dolgozik, megint megy a gyerekért, bevásárol, vacsorát főz, mos, tanul a gyerekkel, takarít. Épp a napokban mondtam Attilának, hogy nekem ő adta vissza az önbecsülésemet, méghozzá azzal, ahogyan rám néz. Amikor a szeme azt tükrözi vissza, hogy egy szerethető nő vagyok, akit még akkor is imád, ha tréningruhában négykézláb takarítja a macskaalmot, rögtön újra nőnek érzem magam"árulta el Bernadett a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sokat hallani olyan kapcsolatról, amelyben a férfi szándékosan letöri egy nő önbizalmát, hogy ne érezze magát szépnek, kedvesnek, nőnek, nehogy valaki másnak is feltűnjön és tetsszen. Nagyon régen én is voltam ilyen helyzetben" – vallotta be a színésznő, aki boldogabb, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.