Kiderült, ki Cinthya Dictator új szerelme

Forrás: Life.hu Zsigmond László -
modell Cinthya Dictator szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre boldog és elégedett az életével a fiatal celeb. Új szerelme és új munkája teljessé teszik a napjait, és ezt nem is titkolja. 

Ahogy a Life.hu megírta , új kedvesével vett részt néhány hete a Story-gálán Cinthya Dictator. A fiatal lánynak sikerült túljutnia a Varga Viktorral való szakításán. Azóta az is kiderült, a srác, Jackson, akivel Cinthya egyre többet látható, modell.

Forrás: Life.hu Zsigmond László

"Valóban sok időt töltünk együtt Jacksonnal és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában, azonban az előző kapcsolatom hibáiból okulva, ezúttal nem szeretném a magánéletemet a nyilvánosság elé tárni, hiszen ez korábban gondot okozott. Az a fontos, hogy mi ketten éljük meg, ami közöttünk alakul" - mondta el a Blikknek Cinthya. "Tényleg boldog vagyok, és most minden jól alakul. Úgy érzem, csodás időszak köszöntött be az életembe, de nem csak a magánéletem, hanem a karrierem terén is" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.