Meglepő kijelentést tett Aleska

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szex intim Puskás Péter szerelem Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornószínésznő szokatlan nyíltsággal vallott Puskás Petihez fűződő kapcsolatáról.

Nem titok egy ideje, hogy az expornószínésznőt, Aleska Diamondot és a népszerű énekest, Puskás Petit hajdan szoros kapcsolat fűzte egymáshoz. A Hal a tortán műsorában például, amikor is Aleska vendégül látta többek között Flour Tomit, a rapper például előszeretettel nyaggatta vendéglátóját ezzel a viszonnyal kapcsolatban. Ekkor a szépség még diplomatikus volt, és a tőle megszokott kedvességgel rövidre zárta a témát, leszerelve ezzel az intim kérdéseket feszegető vendégét.
Minap viszont Hajdú Péter Frizbijében szerepelt, ahol a meglepő nyíltsággal vallott az egykor titkos kapcsolatról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Petivel barátok voltunk és vagyunk is, csak volt egy olyan időszaka a barátságunknak, amit kiegészítettünk azzal, hogy kicsit több volt" - árulta el őszintén a mindezidáig titkos részleteit annak, milyen viszony is fűzte egykor őket egymáshoz.
"De nem szerelem volt, nem is kapcsolat, imádjuk egymást a mai napig, örülök a barátnőjének. Csak egy pár hónapig úgy döntöttünk, amikor neki sem volt senkije, nekem se... Kedvelem a Petit, ő egy jó srác. Pont azért, mert ő nem a külsőségekre megy, nem azért kedvelt meg engem, mert én Aleska Diamond vagyok, hanem azért mert Emesét látta bennem, ezért tudtunk mi jól ellenni ketten" - mondta az egykori felnőttfilmes, aki immár leszámolt múltjával, és soha többet nem kíván szerepelni hasonló filmekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.