Az egykori pornószínésznő szokatlan nyíltsággal vallott Puskás Petihez fűződő kapcsolatáról.

Nem titok egy ideje, hogy az expornószínésznőt, Aleska Diamondot és a népszerű énekest, Puskás Petit hajdan szoros kapcsolat fűzte egymáshoz. A Hal a tortán műsorában például, amikor is Aleska vendégül látta többek között Flour Tomit, a rapper például előszeretettel nyaggatta vendéglátóját ezzel a viszonnyal kapcsolatban. Ekkor a szépség még diplomatikus volt, és a tőle megszokott kedvességgel rövidre zárta a témát, leszerelve ezzel az intim kérdéseket feszegető vendégét.
Minap viszont Hajdú Péter Frizbijében szerepelt, ahol a meglepő nyíltsággal vallott az egykor titkos kapcsolatról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Petivel barátok voltunk és vagyunk is, csak volt egy olyan időszaka a barátságunknak, amit kiegészítettünk azzal, hogy kicsit több volt" - árulta el őszintén a mindezidáig titkos részleteit annak, milyen viszony is fűzte egykor őket egymáshoz.
"De nem szerelem volt, nem is kapcsolat, imádjuk egymást a mai napig, örülök a barátnőjének. Csak egy pár hónapig úgy döntöttünk, amikor neki sem volt senkije, nekem se... Kedvelem a Petit, ő egy jó srác. Pont azért, mert ő nem a külsőségekre megy, nem azért kedvelt meg engem, mert én Aleska Diamond vagyok, hanem azért mert Emesét látta bennem, ezért tudtunk mi jól ellenni ketten" - mondta az egykori felnőttfilmes, aki immár leszámolt múltjával, és soha többet nem kíván szerepelni hasonló filmekben.