Elkobozták Alyssa Milano anyatejét a reptéren

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano -
anyuka Alyssa Milano Heathrow repülőtér repülőtér London anyatej tweet elkobzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt a londoni Heathrow reptéren érte az incidens: nem engedték fel a repülőre az előre lefejt anyatejjel. A részleteket a Twitteren osztotta meg a híresség, ráadásul a tweetekre még a reptér alkalmazottai is válaszoltak.

Alyssa Milano, aki a 3 éves Milo Thomas, és a 7 hónapos Elizabella Dylan anyukája, a közösségi médiában osztotta meg felháborodását. A Heathrow reptér akalmazottaira panaszkodott, akik elkobozták azt a 3 deciliternyi lefejt anyatejet, ami a táskájában volt.

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano

Az első bejegyzés után csak úgy repkedtek a tweetek. A vitába még a repülőtér szóvivője is beszállt, és persze minden magánember, akinek véleménye volt az ügyről. A reptér emberei szerint, mivel a kisbabája nem volt a színésznővel, nem vihetett fel ennyi anyatejet a repülőre, hiszen törvény mondja ki, hogy maximum egy deciliternyi folyadék lehet az utasoknál.

Éljen a brelfie! Alyssa Milano is beállt a szoptató sztármamik közé

A brelfie, vagyis a „breastfeeding selfie" egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a Bűbájos boszorkák sztárja, aki nemrég adott életet második gyermekének, Instagram oldalán osztotta meg, ő hogyan igyekszik időt szakítani kislánya etetésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.