A színésznőt a londoni Heathrow reptéren érte az incidens: nem engedték fel a repülőre az előre lefejt anyatejjel. A részleteket a Twitteren osztotta meg a híresség, ráadásul a tweetekre még a reptér alkalmazottai is válaszoltak.

Alyssa Milano, aki a 3 éves Milo Thomas, és a 7 hónapos Elizabella Dylan anyukája, a közösségi médiában osztotta meg felháborodását. A Heathrow reptér akalmazottaira panaszkodott, akik elkobozták azt a 3 deciliternyi lefejt anyatejet, ami a táskájában volt.

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano

Az első bejegyzés után csak úgy repkedtek a tweetek. A vitába még a repülőtér szóvivője is beszállt, és persze minden magánember, akinek véleménye volt az ügyről. A reptér emberei szerint, mivel a kisbabája nem volt a színésznővel, nem vihetett fel ennyi anyatejet a repülőre, hiszen törvény mondja ki, hogy maximum egy deciliternyi folyadék lehet az utasoknál.

Éljen a brelfie! Alyssa Milano is beállt a szoptató sztármamik közé

A brelfie, vagyis a „breastfeeding selfie" egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a Bűbájos boszorkák sztárja, aki nemrég adott életet második gyermekének, Instagram oldalán osztotta meg, ő hogyan igyekszik időt szakítani kislánya etetésére.