Szülinapja alkalmából gyerekkori fotót posztolt Rosie Huntington-Whiteley

Forrás: Instagram/rosiehw -
Jason Statham ünnep gyermekkor Rosie Huntington-Whiteley születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Alice Huntington-Whiteley Angliában látta meg a napvilágot, 1987. április 18-án. A szépséges modell és színésznő így a napokban ünnepelte 28. születésnapját. Ennek örömére posztolt is az Instagramjára.

Rosie Huntington-Whiteley, akinek korábban a mellei és a virgácsai bevették Londont, most ünnepli 28. születésnapját. Ennek örömére ezt a gyermekkori képet tette közzé közösségi oldalán, mely alatt megköszönte a sok jókívánságot.

Forrás: Instagram/rosiehw

Azt pedig, hogy milyen gyönyörű, fehér ruhában ment el Rosie születésnapi vacsorájára szerelmével, Jason Stathammal Los Angelesben, megnézheted a Daily Mail oldalán.

Szexbotrány, melegorgiák, gyilkosság: megint a Vatikánra figyel a világhttp://www.life.hu/intim/20150417-szexbotrany-orgiak-fajtalankodas-es-gyilkossag-a-vatikanban-olaszorszagban.htmlKönnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben című cikkünkben csokorba szedtük már, milyen úri csetepaték kísérték végig a család elmúlt évtizedeit. Most azonban Angiától távol, a Vatikánban áll a bál orgiák, fajtalankodás és gyilkosság miatt. Irány tehát Olaszország!Intim--Nézegess meztelen fotókat a magyar származású Tiffany Tothról (18+)http://www.life.hu/intim/20150413-tiffany-toth-nezegess-meztelen-fotokat-a-magyar-szarmazasu-2011-es-playboy-miss-septemberrol.htmlLegutóbb Emily Ratajkowskit gusztáltuk cenzúra nélkül, most pedig egy újabb szépséget találtunk, akit érdemes nézegetni a vasárnapi ebéd után. Ő pedig nem más, mint a magyar felmenőkkel is rendelkező Tiffany Toth.Intim--A 8 legszörnyűbb dolog, amit a nők elkövetnek a külsejükkel: Egy pasi vallomásaihttp://www.life.hu/intim/20120216-a-8-legszornyubb-dolog-amit-a-nok-a-kulsejukkel-muvelhetnek.htmlA nők szeretnének tetszeni a férfiaknak, ennek érdekében pedig olyan dolgokat is elkövetnek a külsejükkel, amik egyáltalán nem jönnek be a pasiknak. Íme a legszörnyűbb példák, amelyek biztos, hogy kiverik a biztosítékot.Intim--Nem kell félni! Miley Cyrusnál mindig van még lejjebbhttp://www.life.hu/intim/20150419-miley-cyrus-honaljszorrel-es-letakart-mellbimboval-fotozkodott-instagramon.htmlA bimbótapaszfan Miley Cyrus most úgy tűnik, alulmúlta önmagát. Már amennyiben ez lehetséges...IntimOrigoBíróság előtt a japán vaginaművésznőhttp://www.life.hu/intim/20150419-birosag-elott-a-japan-vaginamuveszno-megumi-igarashi.htmlMegumi Igarashiról korábban már írtunk. Akkor a japán művésznőt letartóztatták, miután nagyjából 30 embernek küldte el a vaginájáról készült 3D-s fotót. Ügye most került bíróság elé, a nőnek bizonyítania kell, hogy amit csinál, az nem obszcén dolog, hanem művészet.IntimOrigoDebreczeni Zita vallomása Gianniról: "Egészen másnak képzeltem" - Most akkor mi lesz?http://www.life.hu/intim/20150419-debreczeni-zita-vallomasa-giannirol-egeszen-masnak-kepzelte-a-parjat.htmlSokáig nem beszéltek kapcsolatukról, aztán csak félszavakban, de amikor a Glamour-gálán együtt jelentek meg, már nem tagadták a nyilvánvalót: egy párt alkotnak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.