Rékasi üzenetet küldött Pikali Gerda exének - "Mellőzd a továbbiakban a felé irányuló rosszízű megjegyzéseket, a fenyegetéseket, az utasítgatásokat!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ápol jó viszonyt PIkali Gerda exférje Géza, és mostani párja, Rékasi Károly. A férfinek nem tetszik, hogy a színész pótapaként viselkedik az ő gyerekei fölött. 

A Story magazin szerint Gézát pszichésen és anyagilag is megviselte a válás, húsz kilót fogyott, s legjobban az bántotta, hogy a színésznő még az ő felesége volt, amikor Rékasival már a közös jövőről beszéltek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mára Rékasi Károly is megszólalt az ügyben:

"...Eddigi, arra irányuló próbálkozásaim, hogy telefonon beszéljünk néhány szót, kudarcba fulladtak, ezért próbálom így eljuttatni hozzád kérésem. Pikali Gerdával életközösségetek az elmúlt évben hivatalosan is megszűnt. Kérlek, fogadd el, hogy ő az én társam, a párom, számomra nagyon fontos a nyugalma, a boldogsága. Ezért kérlek arra - ismételten csak tisztelettel-, hogy mellőzd a továbbiakban a felé irányuló rosszízű megjegyzéseket, a fenyegetéseket, az utasítgatásokat! Kérlek, tisztelt a másik embert, tiszteld a hozzám tartozót!" - juttatta el üzenetét a színész a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.