Tóth Gabi is kipróbálta az internetes társkeresést

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tóth Gabi párkeresés X-Faktor ismerkedés internetes társkeresés szexpartner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem tagadja, kacérkodott a gondolattal, hogy az interneten keres társat.

Tóth Gabi barátnőjétől hallott az internetes társkeresés előnyeiről és úgy döntött, ő is tesz egy próbát – írja a Story magazin.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Amikor kíváncsiságból én is felmentem az oldalra, ott derült ki, hogy az alapvetően szexpartnerkereső. Senkivel sem ismerkedtem meg, és mivel Istenes Bence meglátott, gyorsan töröltem magam. Egyébként sem szoktam kezdeményezni. Mindenkit barátokon vagy munkán keresztül ismertem meg" – mesélte Gabi.

Dobó Kata és párja Anger Zsolt intim pillanataikba engednek bepillantásthttp://www.life.hu/intim/20150513-dobo-kata-szineszno-es-parja-anger-zsolt-szinesz-intim-pillanataiba-enged-bepillantast.htmlA Közelebb című darabban civakodó párt alakít Dobó Kata és párja, sőt a színésznő egy szenvedélyes jelenetben meg is csalja Zsoltot.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huFilmbeillő lánykérése volt Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/intim/20150512-muri-eniko-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojenek-eljegyzese-a-jobaratok-cimu-sorozat-egyik-jelenetehez.htmlKi ne emlékezne a Jóbarátok című sorozat jelenetére, melyben Chandler gyertyákkal teli lakásban megkéri Monica kezét? Muri Enikőre pont ez várt.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huCinthya Dictator: „Sokáig azt hittem, aszexuális vagyokhttp://www.life.hu/intim/20150507-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-sokaig-azt-hitte-aszexualis.htmlKendőzetlenül mesélt a szexualitáshoz fűződő érzéseiről, gondolatairól a Viva Tv Meztelen igazság című műsorában Cinthya.IntimOrigoArcunkba tolt egy mellfie-t Monique Covethttp://www.life.hu/intim/20150514-monique-covet-pornos-mellei-facebookon.htmlMonique Covet lőtt egy mellfie-t, és meglepte vele rajongóit. IntimOrigoMi a fenét keres a Radiohead frontembere egy iráni szexkönyv borítóján?http://www.life.hu/intim/20150514-thom-yorke-a-radiohead-frontembere-egy-irani-szexualis-problemakrol-szolo-konyv-boritojara-kerult.htmlSosem gondoltuk volna, hogy valaha ezt fogjuk megkérdezni, ám most mégis kénytelenek vagyunk: mégis miért került egy szexuális problémákról szóló iráni könyv borítójára a Radiohead frontembere, Thom Yorke?Intim--Vonzanak a rosszfiúk? Íme 9 ok, hogy inkább egy jófiúhoz menj hozzáhttp://www.life.hu/intim/20150511-ezert-lesz-jobb-ferj-mama-pici-fiabol-mint-a-rosszfiukbol.htmlAmikor párt keres, minden lány olyan férfira vágyik, aki tudja, hogyan kell bánni a nőkkel, és nemcsak szeretni, de tisztelni is tudja őket. Erről pedig igen sokat elárul az, hogy az illető férfinak milyen kapcsolata volt, illetve van a saját édesanyjával.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.