Nagyon elfoglalt Német Kristóf, hiszen színházat vezet, producerkedik, és színészkedik, mindezek mellett pedig a 8 éves kisfiú édesapjaként is aktív.

Miután reggeltől estig dolgozik Németh Kristóf, és a szabadidejét pedig kisfiával tölti, így felmerül a kérdés, vajon van belefér-e az életébe egy új szerelem?

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Igen, több nő is van az életemben! Élem a független fiatalemberek mindennapjait, de ebben nincs fix párkapcsolat, és nincs szerelem. A többi részletről pedig egy úriember nem beszél. Legyen annyi elég, hogy kellően kiegyensúlyozott vagyok" - adta a meglepő választ a BlikknekKristóf. Magánéletéről ennél többet nem hajlandó elárulni, ám a szakmai életéről szívesen nyilatkozott.
"A Játékszínnel lassan a harmadik évadot zárjuk, és a jövő évadot tekintve is telis-tele vagyunk tervekkel. Jómagam is számos darabban szerepelek, június 26-án például életemben először premierem lesz a Budapesti Operettszínházban. Érdekes, hogy a Fame című musicalben játszom, amely a pályám elejére emlékeztet, akkor ugyanis a diploma után zenés darabokkal kezdtem a Vígszínházban. Menedzsere lettem a Britain’s Got Talentben sikert elért tánccsapatnak, a Fricskának, és szep¬tembertől több művésznek is segíteni fogom a pályáját a jövőben" - sorolta a elfoglaltságait a népszerű színész-igazgató.

Azt is elárult, a kisfiát hamarosan Afrikába viszi, mivel Lóci teljesen oda lett a helyért, így két hetet töltenek együtt a mesebeli helyen.