Egyszerre több nő is van Németh Kristóf életében

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Németh Kristóf Operettszínház intim bigámia Fame - Hírnév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon elfoglalt Német Kristóf, hiszen színházat vezet, producerkedik, és színészkedik, mindezek mellett pedig a 8 éves kisfiú édesapjaként is aktív.

Miután reggeltől estig dolgozik Németh Kristóf, és a szabadidejét pedig kisfiával tölti, így felmerül a kérdés, vajon van belefér-e az életébe egy új szerelem?

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Igen, több nő is van az életemben! Élem a független fiatalemberek mindennapjait, de ebben nincs fix párkapcsolat, és nincs szerelem. A többi részletről pedig egy úriember nem beszél. Legyen annyi elég, hogy kellően kiegyensúlyozott vagyok" - adta a meglepő választ a Blikknek Kristóf. Magánéletéről ennél többet nem hajlandó elárulni, ám a szakmai életéről szívesen nyilatkozott.
"A Játékszínnel lassan a harmadik évadot zárjuk, és a jövő évadot tekintve is telis-tele vagyunk tervekkel. Jómagam is számos darabban szerepelek, június 26-án például életemben először premierem lesz a Budapesti Operettszínházban. Érdekes, hogy a Fame című musicalben játszom, amely a pályám elejére emlékeztet, akkor ugyanis a diploma után zenés darabokkal kezdtem a Vígszínházban. Menedzsere lettem a Britain’s Got Talentben sikert elért tánccsapatnak, a Fricskának, és szep¬tembertől több művésznek is segíteni fogom a pályáját a jövőben" - sorolta a elfoglaltságait a népszerű színész-igazgató.

Azt is elárult, a kisfiát hamarosan Afrikába viszi, mivel Lóci teljesen oda lett a helyért, így két hetet töltenek együtt a mesebeli helyen.

VV Laci különleges helyszínen kéri meg VV Edina kezéthttp://www.life.hu/intim/20150612-vv-laci-kulonleges-helyszinen-keri-meg-vv-edina-kezet.htmlVV Laci és Edina a Való Világ 7. szériájában ismerkedtek meg, azóta is dúl köztük a szerelem. IntimOrigoKóla, mint fogamzásgátló? Elképesztő szexmítoszok a 60-as évekbőlhttp://www.life.hu/intim/20111222-retro-szexlegendak-szexmitoszok-a-hatvanas-evekbol.htmlIgaz, vagy hamis? Biztos te is hallottál már olyan mítoszokat a szexről, amelyek valóságosnak hangzanak. Tudod ezek némelyike honnan ered? A hatvanas évekből, a szexuális forradalom idejéből. A Life.hu korábban utánajárt a retró szexlegendáknak.IntimThinkstockTüzelőgombot a Tinderre! Teszteltük a KutyaRandit, az ebes társkeresőthttp://www.life.hu/intim/20150611-kutyarandi-app-setaltatas-es-randi-program-ismerkedes-es-parkereses-mobilon.htmlJó ideje fenn vagyunk már a Tinderen, jóhiszeműen húzogatunk, és reménykedünk. Hogy vagy lesz belőle valami, vagy nem. Feladjuk, majd újrapróbáljuk, és hiszünk a tindermesékben. Aztán valami egészen furcsa dolog történik a mobilappos pártalálás piacán. Kibővül a digitális társkeresők világa, és megjelenik a kutyatárskereső. És mi letöltjük.IntimThinkstockSzíj Melinda 42 évesen találta meg az igazithttp://www.life.hu/intim/20150612-szij-melinda-42-evesen-talalta-meg-az-igazit.htmlImmár 3 éve, hogy a Megasztár egykori versenyzőjére rátalált a szerelem Attila oldalán. Szíj Melinda szerint bár nem ő nyerte a tehetségkutató műsort, mégis magát érzi a show igazi győztesének.IntimFotó: Rostás Bianka/Life.huVége! Szakított Cserpes Laura és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150612-szakitott-cserpes-laura-es-berki-krisztian.htmlNéhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett, hogy Berki Krisztián és Cserpes Laura egy pár. Hát, a kétkedőknek igazuk lett: már nem az. IntimOrigoHoppá! Taylor Swift Calvin Harrisszel közös képet posztolthttp://www.life.hu/intim/20150611-taylor-swift-enekesno-es-calvin-harris-dj-kozos-fotot-posztoltak.htmlÖrülhetnek a párocska rajongói: az énekesnő végre közös képet posztolt Instagram oldalára, amin egy hattyút lovagolnak meg édeskettesben.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.