Házasodni készül az X-Factor szerelmespárja

Forrás: Instagram/ Stevi Richie -
Stevi Richie Chloe-Jasmine Whichello X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem Stevi Richie és Chloe-Jasmine Whichello között. A brit X-Factor énekesei nagy dologra készülnek.

A pár nemrég jelentette be eljegyzését. A furcsa duó először a műsor alatt, 2014-ben melegedett össze, majd decemberben kezdtek randevúzni. És hogy miért ilyen sürgős nekik a házasság? Állítólag egyszerűen szenzációs a szexuális életük!

Forrás: Instagram/ Stevi Richie

,,Hihetetlen jól megvagyunk, a szexuális életünk pedig varázslatos" - nyilatkozta nemrég Stevi, aki hozzátette, ők nemcsak szexelnek, hanem szeretkeznek, és minden istenien működik az ágyban. Jasmine pedig azt szeretné, ha kedvese tanúja nem más lenne, mint az X-Factor-guru Simon Cowell.

Intim képet készített Behati Prinsloo: Vajon az Adam Levine mellette a kádban?http://www.life.hu/intim/20150712-adam-levine-neje-behati-prinsloo-habos-kadas-kepet-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlAdam Levine neje, Behati Prinsloo habos-babos, kádas képet posztolt közösségi oldalára.Intim--Szexmasszőrök dolgoztak Pécsi Ildikóék lakásában?http://www.life.hu/intim/20150711-szexmasszorok-dolgoztak-pecsi-ildikoek-lakasaban.htmlA Blikk értesülései szerint Pécsi Ildikóék belvárosi lakásában szexmasszázsokat kérhettek maguknak az ide betérő vendégek.Intim--Charlize Theron borzalmasan fest szakítása ótahttp://www.life.hu/intim/20150710-charlize-theron-szinesznot-a-sean-penn-szinesszel-tortent-szakitasa-utan-eloszor-fotoztak-le.htmlSean Pennel való szakítása óta először kapták lencsevégre a szőke színésznőt.Intim--Minden, amit Nicky Hilton esküvőjéről tudnod kellhttp://www.life.hu/intim/20150710-nicky-hilton-es-james-rothschild-eskuvoje.htmlElérkezett a nap, amikor a világ szeme nem Paris Hiltonra, hanem 31 éves húgára, Nickyre szegeződik. A szállodalánc-örökösök egyik tagja a mai napon áll oltár elé és fogad örök hűséget Európa leghíresebb és leggazdagabb bankár dinasztiája sarjának, James Rothschildnek.Intim--Debreczeni Zita és Gianni Rómában: Végre egy magyar sztárpár, akik nem a Soundra mentekhttp://www.life.hu/intim/20150710-debreczeni-zita-es-gianni-romaban-vegre-egy-magyar-sztarpar-akik-nem-a-soundra-mentek.htmlKijelenthetjük, hogy Zita és Gianni őrülten jófejek. Amíg ugyanis a teljes magyar celebvilág a Balaton Soundon csapatja, addig ők kettecskén romantikáznak az olasz fővárosban.Intim--Azért akarod birtokolni a társad, mert nem bízol benne?http://www.life.hu/intim/20150705-pilat-gabor-azert-akarod-birtokolni-a-tarsad-mert-nem-bizol-benne.html"A börtön ablakába soha nem süt be a nap...", csakhogy nagyon sokszor önként, a saját börtönünkbe zárjuk be magunkat. Az egyik ilyen cellába vezető egyirányú út a partnered birtoklása.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.