Liptai Claudia újra szerelmes - 3 gyerekes családapa a választottja

Forrás: Tv2 -
Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cukrászati gyakorlati helyén, a Pataki cukrászdába talált rá a szerelem Liptai Claudiára. A férfi nem más, mint a cukrászda tulajdonosa: Pataki Ádám. 

A Blikk információi szerint a Claudia és Ádám kapcsolata újkeletű, ugynais megismerkedésükkor a férfi még házas ember volt, a műsorvezető pedig nem akart családos férfival viszonyt kezdeni. A napilap azonban úgy tudja, Ádám döntött, és az új szerelmet választja a már nem igazán működő házasságával szemben.

Forrás: Tv2

"Nem akartam senkit bántani, korrekt akartam lenni a családommal és a gyermekeim anyjával" - nyilatkozta Ádám. "Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de az tény, hogy a házasságom már nem működött igazán. Ennek nem Claudia az oka, és nem is egyik pillanatról a másikra romlott el. Semmiképpen nem akartam hazudni a feleségemnek és kettős életet élni, és Claudiát sem akartam hitegetni, ezért mindkét féllel tisztáztam a helyzetet, és bevallottam az érzelmeimet. Ez így tisztességes, és én csak a tiszta dolgokban hiszek. Ezzel nem szűnök meg apának lenni, csak férjnek. 35 éves vagyok, a boldogságra vágyom, és remélem, Claudia mellett megtalálom" - tette hozzá.

"Aki annyi mindent megélt már, mint én, és annyiszor csalódott a szerelemben is, érthető módon óvatosabb. Persze örülök annak, hogy tiszta lappal, tiszta helyzetben indulunk, hiszen ha valami hazugságra épül, az már eleve rossz. Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár boldogság" - nyilatkozta Claudia új kedveséről.

"Zsuzsa nagyon jó emberismerő, okos, értelmes nő. Ezzel a csávóval biztos nem nyúl mellé!"http://www.life.hu/intim/20150716-hiressegek-bodi-guszti-es-margo-naray-tamas-gratulalnak-demcsak-zsuzsa-uj-kapcsolatahoz.htmlAhogy már írtunk róla, amióta megmutatta párját a nyilvánosságnak Demcsák Zsuzsa, azóta pletykálnak a férfiról. A műsorvezető azonban boldog és szerelmes, posztja alatt pedig számos híresség kíván neki sök örömet új kapcsolatában. IntimOrigoWellnesshotelben pihen Demcsák Zsuzsa és új kedvese - Furcsa pletykák keringenek a férfirólhttp://www.life.hu/intim/20150714-wellnesshotelben-pihen-demcsak-zsuzsa-es-uj-kedvese.htmlDemcsák Zsuzsát először néhány napja a Balaton Soundon kapták lencsevégre párjával, most pedig ő maga posztolt a Facebookjára közös képet. IntimOrigoElmarad Szulák Andrea esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20150713-elhalasztja-eskuvojet-szulak-andrea-es-parja-gabor.htmlMár 2014-ben az esküvőt tervezte Szulák Andi és párja, Gábor, ám most kiderült, 2015 nyarán biztosan nem kelnek egybe. Intim--Romantikus cukisággal lepte meg Hajdú Sarka Katát - "Pipacskirálylány"http://www.life.hu/intim/20150530-romantikus-cukisaggal-lepte-meg-hajdu-peter-sarka-katat.htmlA házaspár immár 9 éve van együtt, és úgy tűnik, a tűz a mai napig ég a kapcsolatukban. Rendszeresen megajándékozzák egymást: legyen az például egy nagyobb értékű utazás vagy csupán egy apróság. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huSzakított fiatal szerelmével Xantus Barbarahttp://www.life.hu/intim/20150709-szakitott-fiatal-szerelmevel-xantus-barbara.htmlA színésznő a válása után két és fél évvel ismerkedett meg új párjával, nemrég azonban véget ért a kapcsolata. Mint mondja, ő maga döntött a szakítás mellett.Intim--Dani Mathers az év legjobb nője a Playboy szerinthttp://www.life.hu/intim/20150516-dani-mathers-az-ev-legjobb-noje-a-playboy-szerint.htmlA Playboy május 14-én jelentette be, hogy 2015-re Dani Mathersnek ítélte a Playmate of the Year címet. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.