Conchita Wurst mellbimbótapasszal sokkol

Forrás: Instagram/conchitawurst -
tűsarkú cipő fotózás énekesnő Conchita Wurst villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a Rolling Stone magazin német kiadásában állt kamera elé, nem is akárhogy.

Az osztrák Eurovízió-győztest félmeztelenül, mellbimbótapasszal fotózták, amit megosztott a rajongóival a hivatalos Instagram-oldalán is. Conchita nem érzi magát férfitestbe született nőnek, de nagyon szeret sminkelni, és gyönyörű ruhákban tündökölni éneklés közben.

Forrás: Instagram/conchitawurst

Az utóbbi időben nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű képe, amit büszkén mutatott meg közösségi oldalán. Új tűsarkúját is rögtön megörökítette, majd gyorsan meg is osztotta a rajongóival a fotót.

Forrás: Instagram/conchitawurst

Ellie Goulding szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/intim/20150719-ellie-goulding-szemermesnek-vallja-magat-megis-dekoltazst-villantott.htmlA sztár merész képet töltött fel a hivatalos Facebook oldalára, ami igazán villantósra sikeredett. IntimOrigoCserpes Laura ledobta a textilt - Krisztián bánhatja, mit veszített! http://www.life.hu/intim/20150719-berki-krisztan-ezt-a-not-hagyta-el-cserpes-laura-ledobta-a-texilt-a-nyaralas-kedveert.htmlAmilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért Cserpes Laura, és Berki Krisztán kapcsolata. Azóta mindkét sztár a maga életét éli, és úgy tűnik, már egyikük sem bánkódik.IntimOrigoHűha! VV Seherezádé nem fél megmutatni hatalmas kebleithttp://www.life.hu/intim/20150719-vv-seherezade-megmutatta-a-melleit-a-rajongonaik.htmlA Való Világ 5 végeztével láthatóan felpörgött az élete a szőke bombázónak. Buliról bulira jár, és élvezi a maga által kialakított életstílust.Intim--Végre kiderült az eredmény! Dobogós lett a magyar lány a punciszépségversenyenhttp://www.life.hu/intim/20150719-dobogos-lett-a-magyar-lany-a-punci-szepsegversenyen.htmlKét magyar lány is az öt legszebb punci tulajdonosai között tudhatja magát az első nemzetközi szépségversenyen. IntimThinkstockAzt beszélik: Vilmos megcsalta Katalinthttp://www.life.hu/intim/20150718-vilmos-megcsalta-katalint-bizonyos-lapok-szerint-gemma-mullennel.htmlSzinte nincs is olyan hét, hogy ne röppenne fel valami elképesztő pletyka a királyi családról. Már itt is legújabb... Intim--Ezért hazudik a férfi, ezért sír a nő - Így dobjuk oda az érveinkethttp://www.life.hu/intim/20140408-deaki-timea-a-life-hu-parterapeutaja-segit-eligazodni-a-felrelepesek-a-hutlenseg-a-megcsalas.htmlNaphosszat elemezhetnénk a hűtlenség okait, a félrelépések miértjeit, egyértelmű recept, ellenszer azonban továbbra sincs rá. Sorozatunk, amelyben végigvettük, hogyan nyomulnak más nők a pasijainkra, mit gondolnak a megcsalásról a férfiak, és miért is jövünk össze valakivel, akiről tudjuk, hogy kapcsolatban él, igyekszik kapaszkodót nyújtani ezen a bizonytalan terepen. Most a Life.hu párterapeutája teszi fel a témára a koronát érveivel és véleményével.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.