A nők szinte bármivel tudnak maszturbálni

nők maszturbálás szex intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Az alábbiakban néhány nő arról vall, ők mihez nyúltak, amikor nagy volt a szükség.

Nel egészen kislány korában kezdte el az önkielégítést, és mivel akkor még azt sem tudta, mi az a vibrátor, először a párnáját vagy a plüss mackóját dörgölte magához, míg végül rájött, hogy a már nem használt akváriumból megmaradt motor milyen jól rezeg, és mennyivel nagyobb élményt tud nyújtani. Onnantól kezdve csak azt használta.

Sara legjobb barátnőjével tiniként folyton annak nagynénjénél lógtak, míg egy nap meg nem találták a nagynéni hátmasszírozó készülékét. Hamar rájöttek, mi másra lehet használni ezt a szerkezete, így onnantól kezdve felváltva okoztak maguknak örömöt.

Danae szinte mindent felhasznált a maszturbáláshoz, ami a keze ügyébe akadt, legyen az egy hajgöndörítő, egy uborka, egy párna, egy kézi tükör nyele, vagy egyszerűen a csapból folyó víz.

Emilye egy utazás során került szorult helyzetbe, és jobb híján a telefonjára töltött le egy vibrátor alkalmazást, majd a telefont egy műanyag zacskóba tekerte és azt használta örömszerzésre. Saját bevallása szerint azonban nem volt túl hatásos a módszer.

Kim ma már szégyelli, hogy kislányként a nyilvános medencékben okozott örömöt magának, méghozzá úgy, hogy a medencék oldalába épített erős vízsugár elé állt, miközben úgy tett, mintha csak a csempe mintáit vizsgálná. Visszatekintve reméli, nem okozott túl nagy feltűnést mindezzel.

Marissa is szokatlan módszert választott az önkielégítésre, a fagyasztóból elővett egy hot dogot, majd kotongumit húzott rá és feldugta magának. Persze arra nem gondolt, hogy a fagyott hot dog inkább kellemetlen élmény lesz, mint élvezetes, így hamar abbahagyta a műveletet, és senkinek nem ajánlja ezt a módszert.

Alison is elég találékonynak mutatkozott, próbálkozott elemlámpával, banánnal, borotva nyelével, elemekkel, és mindegyiket másért tartotta élvezetesnek. A banán olyan volt, mint egy dildó, az elem – mivel kicsi volt – gyors örömet okozott, a borotvanyél a zuhany alatt jött jól, kedvence azonban az elemlámpa volt, így azt a mai napig előszeretettel használja, csupán fokozatosan nagyobb méreteket vásárolt belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.