Mire képes egy féltékeny férfi?

Forrás: Thinkstock -
nők férfi szerelem féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak alapvetően féltékeny természetűek, mivel vérükben van a birtoklási vágy, és a tulajdonukat – adott esetben egy nőt – nem szeretik megosztani senkivel. A zöld szemű szörny azonban néha annyira elveszi az eszüket, hogy olyan tettekre sarkallják magukat, ami már túl megy a józanész határán. Az alábbiakban ilyen történeteket olvashatunk.

Egy férfi arról számolt be, milyen nehezen tűrte, hogy a barátnője legjobb barátja egy fiú volt, ezért egyszer a lány tudta nélkül követte őket, és azalatt a másfél óra alatt, amíg ők egy bárban ültek, ő az utca túloldaláról leselkedett utánuk. Persze semmi nem történt, a fiú sírdogált kicsit, mint később kiderült, azért, mert éppen szakított a barátnőjével, a lány pedig azóta sem tud párja titkos akciójáról.

Egy másik fiú még igazán nem is járt a lánnyal, aki tetszett neki, de zavarta, hogy másokkal is találkozik. Egyszer észrevette, hogy a lány az ő laptopjáról lépett be a Gmail fiókjára, és elfelejtett kijelentkezni, így titokban végigolvasta a leveleit több hónapra visszamenőleg, sőt még egy új böngészőt is letöltött a saját felhasználó fiókjára, hogy anélkül tudjon a saját fiókjába belépni, hogy a lányéból ki kelljen kilépnie.

Nem a párodat kell legyőznöd, hanem a féltékenységet! Forrás: Thinkstock

Egy harmadik férfi nagyon berúgott barátnője munkahelyi buliján, és miután azt látta, hogy egy férfi munkatársa megöleli a lányt, onnantól kezdve folyton a közelében volt és egyfolytában bizonygatta, mennyire szeretik egymást. Persze mindez elég kínos volt a többiek előtt, amit másnap – kijózanodva – ő maga is belátott.

Egy férfinek gyanús volt, hogy barátnője folyton késő estig dolgozik, ezért egyszer, amíg a lány zuhanyozott, ellenőrizte a telefonját, mivel előtte már kileste a jelszavát. Ma már szégyelli, hogy ezt tette, de nem biztos benne, hogy legközelebb is nem tenné-e meg.

A következő férfi szintén azt nem nézte jó szemmel, hogy barátnője egy másik férfival is szokott találkozgatni, ezért rászokott, hogy valahányszor nem volt vele a lány, folyamatosan hívogatta és üzeneteket küldözgetett neki. Egyszer aztán nagyon berúgott, és 18 üzenetet küldött egymás után, anélkül, hogy egyikre is választ kapott volna.

Egy másik férfinek nagyon tetszett egy kolleganője, akinek viszont egy másik munkatársuk jött be. A férfi féltékeny lett, és azt hazudta a nőnek, hogy annak a másik férfinek már menyasszonya van. Persze ennek ellenére sosem jöttek össze, a nő rájött, hogy hazudott, ő pedig már azóta egy másik munkahelyen dolgozik.

Az utolsó élménybeszámoló egy olyan férfitől származik, aki már pár hónapja együtt volt a barátnőjével, akiről tudta, hogy jóban van egy fiúval, ám azt csak később tudta meg, hogy korábban együtt is jártak. Ez nagyon zavarta, ezért arra kérte barátnőjét, hogy szakítson meg minden kapcsolatot a fiúval, aki persze erre nem volt hajlandó, sőt végül emiatt ők szakítottak. Végül a férfi rájött, hogy nem volt igaza, és visszakönyörögte magát, a lány meg is bocsájtott, de azért néha a mai napig az orra alá dörgöli, hogy milyen hülyén viselkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.