Szakított párjával Szepesi Nikolett

úszás Szepesi Nikolett szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár öt és fél év után döntött úgy, külön utakon folytatják. 

"Nagyon szerettem, de a hajós munkái miatt több alkalommal hónapokat töltött távol. Úgy néz ki, az egyre gyengülő kapcsolatunknak betett a távolság. Nőként ennél több odafigyelésre lenne szükségem. Igaz, szinte mindennap beszéltünk, mégsem kérdezett soha rólam. Adtam egy hónapot, hátha megváltoznak a dolgok, de sajnos nem így történt" - mesélte a Blikknek Niki.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Már két éve, hogy jegyben jártunk, de azt gondolom, ha valaki igazán el akar venni, nem vár évekig. Mivel komolytalannak éreztem az eljegyzést, már egy éve nem hordtam a gyűrűmet sem. Sőt azt sem tudom, hová raktam el otthon" - tette hozzá, és azt is elárulta, hogy egy új kapcsolata is alakulóban van.

BRÉKING! Férjhez ment Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/intim/20150806-jennifer-aniston-es-justin-theroux-osszehazasodtak.htmlBár már nem egyszer lehetett arról olvasni, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux összeházasodtak, utólag mindig kiderült: csak kacsáról van szó. Mi azért most is gyanakszunk egy kicsit. IntimAFPFelrobbantotta az Instagramot a TV2 sztárjának dögös testehttp://www.life.hu/intim/20150729-peto-laura-az-instagramra-posztolta-dogos-fotojat.htmlElképesztően szexi fotót tett közzé a TV2 valóságshow-jának gyönyörű finalistája. IntimOrigo4 év után szakított párjával Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/intim/20150718-szakitott-parjaval-karpati-rebeka-a-joban-rosszban-gyonyoru-sztarja.htmlVéget ért Kárpáti Rebeka és párja kapcsolata. A Jóban Rosszban szereplője, a 2013-as Miss Universe Hungary győztese és Kazarján Deniel, az Appril Project táncosa 4 évig voltak együtt. Intim--Kasza Tibor: "Felkértek egy pornófilmre" http://www.life.hu/intim/20150706-pornofilmszerepre-hivtak-kasza-tibort.htmlMegdöbbentő felkérést kapott a Kasza! névadó házigazdája a minap. Vagy legalábbis azt állítja...Intim--Wellnesshotelben pihen Demcsák Zsuzsa és új kedvese - Furcsa pletykák keringenek a férfirólhttp://www.life.hu/intim/20150714-wellnesshotelben-pihen-demcsak-zsuzsa-es-uj-kedvese.htmlDemcsák Zsuzsát először néhány napja a Balaton Soundon kapták lencsevégre párjával, most pedig ő maga posztolt a Facebookjára közös képet. IntimOrigoKozso: "Mi Keirával nem vagyunk egy pár, szombat óta külön vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150709-kozso-es-keira-szakitottak.htmlEllentmondásos információk láttak napvilágot Kozso és Keira kapcsolatáról. Intim--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.