Vincze Gábor Dér Heni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és a futballedző szerelme elfáradt, nem tudnak tovább együtt élni. 

"A legfőbb oka a szakításnak az volt, hogy rájöttünk: egyszerűen nem illünk össze. Nagyon szerettük egymást, de képtelenek voltunk együtt élni. Nagyon különböző életmódot folytattunk, amelyet rettenetesen nehéz volt összeegyeztetni. Sok értékrendbeli különbség is volt közöttünk, amit ugyan az első pillanattól kezdve tudtunk, de azt gondoltuk, hogy a szerelem majd áthidalja ezeket" - nyilatkozta a Blikknek Heni. "Óriási szerelem volt a miénk, de ez sem volt elég a tartós boldogsághoz" – tette hozzá.

Fotó: Tv2

"Öt éve szeretnék családot, babát, de ez most ismét tolódik. Mindenki azt gondolja, hogy karrierista vagyok, pedig szívesen háttérbe szorítanám az éneklést, hiszen én is nőből vagyok. De ez a kapcsolat most egyszerűen elfáradt, így egyedül megyek tovább az úton" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.