Íme, az első képek Jennifer Aniston esküvőjéről

Forrás: AFP -
sztáresküvő fénykép esküvő fotó Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 év együttlét után végre sor került a hollywoodi sztárvilág egyik legjobban várt esküvőjére. A titkos menyegzőről a People magazin közölt exkluzív fényképeket.

Immár hivatalososan is férj és feleség Justin Theroux és Jennifer Aniston. A sztárpár szűk körben, Jen édesanyja nélkül, Bel Air-i közös otthonuk hatalmas birtokán esküdött örök hűséget egymásnak.

Forrás: AFP

Bár a menyasszony esküvői ruhájának első képeire még várnunk kell, a People magazin már nyilvánosság elé hozta az oly régóta várt sztáresküvő első fényképeit - kattints ide értük!

A lap úgy tudja, hogy több mint 70 barátot és családtagot hívtak meg, és mind úgy tudták, hogy a színésznő születésnapi partijára érkeztek, így akarták titkolni a nyilvánosság elől, mire készülnek. Már a nagy nap reggelétől hatalmas volt a felhajtás: mint a képeken is jól látszik, táncteret, asztalokat állítottak fel. Egy másik fotón egy vendég a Muppet rajzfilmsorozatból ismert figurákból mintázott esküvői tortát cipeli éppen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.