Dér Heni: „Néha ordítani tudnék a fájdalomtól"

Fotó: TV2 -
lagzi esküvő szenvedés Vincze Gábor szerelem fájdalom Dér Heni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt egy komoly beszélgetés ráébresztette, hogy a focista Vincze Gábor nem az ő embere, így elmaradt a világra szóló lagzi. A fájdalom azonban egyenlőre ott van Henivel a mindennapokban.

A problémák akkor kezdődtek, amikor Heni rájött, hogy Gábor még élni akar és nem tervezi vele a családalapítást. Az énekesnő kemény döntést hozott, hiszen rájött, más elképzeléseik vannak a jövőről, ám még nem sikerült túltennie magát a szakításon – írja a Story.

Fotó: TV2

„Néha ordítani tudnék a fájdalomtól, máskor viszont felszabadultan nevetek – ez egy nagyon nehéz időszak a számomra. A szívem halott, mégis úgy érzem, hogy jó döntést hoztunk Gáborral. Én nagyon szeretnék gyermeket, családot. A szüleim évtizedek óta élnek együtt boldogságban. Ilyen életre vágyom. Már tudom, hogy nem Gábor az emberem" – magyarázta Heni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.