Ganxsta Zolee felesége nem féltékeny férje új választottjára

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Ganxsta Zolee feleség válás barátnő rapper szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper egy csinos, fiatal, barna hajú hölgy társaságában mutatkozik mostanában. Volt párja, Mónika szintén új párra lelt, így közös gyermekük érdekében elásták a csatabárdot.

Fél éve már, hogy a házaspár útjai 12 év után elváltak. Gyönyörű kislányuk érdekében azonban jó viszonyt ápolnak, sőt, egymás bizalmasai lettek, és már új párjukat is bemutatták egymásnak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Őszintén mondom, tényleg nem vagyok féltékeny Zolee húsz évvel fiatalabb szerelmére, sőt kifejezetten kedveljük egymást. Elvégre mindig én leszek Zolee kislányának az édesanyja, ezt senki nem veheti el tőlem” – magyarázta Mónika.

Nem éri meg egymillió forint érzelmet pazarolni néhány forintnyi bosszúságrahttp://www.life.hu/intim/20150818-nem-eri-meg-egymillio-forint-erzelmet-pazarolni-nehany-forintnyi-bosszusagra.htmlAz emberek egy része mentális mocsokban él. A gyűlölet, a harag, a rosszindulat, a neheztelés, a bosszúvágy vezérli őket. Ezek az érzések persze nem ártanak annak a személynek, akivel szemben ezt érzik, viszont saját magukat folyamatosan pusztítják.IntimThinkstockGönczi Gábor: „Ildit sosem csalnám meg"http://www.life.hu/intim/20150819-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-allitja-uj-parjat-ildit-sosem-csalna-meg.htmlA műsorvezetőről régebben az a hír járta, hogy fellépései alatt csinos hölgyekkel ismerkedik, most leszögezte: új párjának nincs oka féltékenységre.Intim--Újabb fiatal játszópajtást talált magának Demi Moore?http://www.life.hu/intim/20150819-demi-moore-egy-ismeretlen-titokzatos-nala-sokkal-fiatalabb-ferfival-randevuzott.htmlA férfiról egyelőre nem sokat tudni, de hogy szemtelenül fiatal az 52 éves színésznőhöz, az biztos!Intim--Ciki! Így rázta le a sztársportolót Rihannahttp://www.life.hu/intim/20150817-rihanna-instagram-oldalan-keresztul-uzent-es-razta-le-matt-barnes-nba-s-kosarlabdazot.htmlHiába reménykedett annyira Matt Barnes, az énekesnő közösségi oldalán keresztül öntött tiszta vizet a pohárba: semmi, de abszolút semmi nem volt, és nem is lehet köztük. Kínos.Intim--Hódi Pamela nem tud leállni a posztolással: Intim pillanatok a Maldív-szigetekrőlhttp://www.life.hu/intim/20150817-hodi-pamela-nem-tud-leallni-a-posztolassal-intim-pillanatok-a-maldiv-szigetekrol.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Berki Krisztián gyermeke anyjával nyaral a Maldív-szigeteken. Arról is értesültünk már, hogy a macsó csillagos ötösre gyúrta magát a nagy útra. Most azonban újabb fotó látott napvilágot.Intim--Se veled, se nélküled a Maldív-szigeteken: szerelmes Berki-Pamela fotó!http://www.life.hu/intim/20150818-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szerelmes-fotot-posztoltak-a-maldiv-szigetekrol.htmlA celebpár egyszerűen nem tud leállni a posztolással, így luxusnyaralásuk minden pillanatát figyelemmel követhetik a rajongók. Kedd reggelre újabb képek árasztották el Instagram-oldalaikat.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.