Ganxsta Zolee gyermekvállalás házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész házasságát sem kímélte a hetedik év, de Zoli vallja, ő rendbe akarja hozni megromlott kapcsolatát.

Zoli negyvenéves koráig nem igazán akart hallani családról, de rá is hatott a szerelem, majd kislánya születése. Ennek ellenére megváltozni még mindig nem tud - nehéz búcsút mondania régi életvitelének, az éjszakázásnak és a féktelen zenélésnek -, és ezt most könnyen házassága rovására mehet.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Ganxsta Zoli ma is három zenekarral játszik, szervezkedik, intézkedik, és annak ellenére, hogy imádja kislányát, Zoét, képtelen visszavenni a tempóból. A zenész persze nagyon elhivatott, ami a szakmáját illeti, ráadásul hitel van a házukon, így nem teheti meg, hogy kevesebbet dolgozik. Ennek ellenére igyekszik minden szabad percét kislányával tölteni, ő viszi a gyermeket bölcsödébe, korcsolyázni, és persze hokimeccsekre is. Zoli reméli, hogy kislánya is erőt ad neki ahhoz, hogy házassága rendbejöjjön - szerinte ehhez idő kell csak, hiszen annak ellenére, hogy belül még mindig gyereknek érzi magát, most már ideje lesz felnőnie...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.