Egy angliai lánynak a Tesco futárával küldött több kilónyi lisztet a barátja. A különös sztorit a lány megírta a hipermarket Facebook oldalán, mire ők meglepő közvetlenséggel és humorral válaszoltak.

Paige-Ellen Williams nem bízta a véletlenre a romantikát, arra kérte barátját, küldjön neki virágokat. Az angol nyelvben a virágokra vonatkozó flowers összecseng a liszteket jelentő flours szóval, ezért a fiú, mintha félreértette volna, liszteket küldetett a lánynak – írja az Origo.

Fotó: Bielik István - Origo

Williams elküldte a futárt, nem értékelte a tizenkét kilónyi alapanyagot. A futár azonban visszajött, miután konzultált a megbízójával.

A lány a következő üzenetet tette közzé a Tesco hivatalos Facebook oldalán: „Tegnap az egyik futáruk kopogtatott az ajtómon, de elküldtem azzal, hogy rossz címen jár! Soha nem rendeltünk semmit a Tesco-tól, és mi a fenét is akarhatnék tizenhét kiló liszttel? De a futár visszajött azzal, hogy a csomag igenis nekem jött, most beszélt a barátommal. Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy azt mondtam, szeretnék virágot kapni. A futár mindenesetre cuki volt."

A Tesco pedig a multikra nem jellemző módon reagált az üzenetre: „Nagyon sajnáljuk, hogy csak most tudunk válaszolni, de nagyon leköt minket, hogy országszerte romantikus kéréseket teljesítünk.Azt hiszem ez a húzás fantasztikus volt. A barátod igazán figyel rád és a lisztek utáni vágyaidra. Reméljük élvezed a hétvégét, és alig várjuk, hogy lássuk a liszteket szépen elrendezve az étkezőasztalon.”