Elképesztő sztori! Így figyel a híres hipermarket a szerelmi életünkre

Fotó: Bielik István - Origo -
virág liszt közvetlenség szerelem odafigyelés Tesco vicces humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angliai lánynak a Tesco futárával küldött több kilónyi lisztet a barátja. A különös sztorit a lány megírta a hipermarket Facebook oldalán, mire ők meglepő közvetlenséggel és humorral válaszoltak.

Paige-Ellen Williams nem bízta a véletlenre a romantikát, arra kérte barátját, küldjön neki virágokat. Az angol nyelvben a virágokra vonatkozó flowers összecseng a liszteket jelentő flours szóval, ezért a fiú, mintha félreértette volna, liszteket küldetett a lánynak – írja az Origo.

Fotó: Bielik István - Origo

Williams elküldte a futárt, nem értékelte a tizenkét kilónyi alapanyagot. A futár azonban visszajött, miután konzultált a megbízójával.

A lány a következő üzenetet tette közzé a Tesco hivatalos Facebook oldalán: „Tegnap az egyik futáruk kopogtatott az ajtómon, de elküldtem azzal, hogy rossz címen jár! Soha nem rendeltünk semmit a Tesco-tól, és mi a fenét is akarhatnék tizenhét kiló liszttel? De a futár visszajött azzal, hogy a csomag igenis nekem jött, most beszélt a barátommal. Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy azt mondtam, szeretnék virágot kapni. A futár mindenesetre cuki volt."

A Tesco pedig a multikra nem jellemző módon reagált az üzenetre: „Nagyon sajnáljuk, hogy csak most tudunk válaszolni, de nagyon leköt minket, hogy országszerte romantikus kéréseket teljesítünk.Azt hiszem ez a húzás fantasztikus volt. A barátod igazán figyel rád és a lisztek utáni vágyaidra. Reméljük élvezed a hétvégét, és alig várjuk, hogy lássuk a liszteket szépen elrendezve az étkezőasztalon.”

Hőstett! Alig volt több fél kilónál – mégis megmentették a baba életéthttp://www.life.hu/news/20150826-koraszulott-babat-mentettek-meg-a-dabasi-hos-mentok.htmlA dabasi alapítványi mentőorvosok elképesztő hőstettet hajtottak végre, amikor megmentették a koraszülött Vivien és édesanyja életét.NewsThinkstockBravúros műtét! Visszavarrták a fiú lábát, akit elgázolt a villamoshttp://www.life.hu/news/20150826-visszavarrtak-a-fiu-labat-akit-elgazolt-a-61es-villamos-budapesten.htmlElképesztő teljesítményt nyújtottak azok az orvosok, akik több órás műtéttel visszavarrták annak a 17 éves fiúnak a lábát, akit vasárnap éjjel gázolt el a 61-es villamos.News--Tavaly 9 évesen az Év Természetfotósa - Ma már saját kiállításai vannak!http://www.life.hu/news/20150825-tavaly-egy-kilenc-eves-kisfiu-nyugozte-le-a-fotos-tarsadalmat.html1964 óta minden évben megrendezik azt a fotóversenyt, amit a londoni Nemzeti Történeti Múzeum szervez, és indít fiataloknak. Tavaly egy 9 éves spnayol kisfiú lett a nyertes, aki azóta beindította saját fotós karrierjét. News--60 éve házasok, de még megvan az esküvői torta - A mai napig esznek belőle!http://www.life.hu/news/20150825-hatvan-eve-eszik-ugyan-azt-a-tortat-amit-az-eskuvojukon.htmlKettős érzelem fut át az emberen, mikor megnézi az erről az amerikai házaspárról készült videót. 60 évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, de még mindig megvan nekik az esküvői tortájuk maradéka.News--Csupasz mellek lepték el New York és Chicago utcáithttp://www.life.hu/news/20150825-felmeztelen-felvonulas-new-yorkban-es-chicagoban-a-nemek-kozti-egyenlosegert.htmlMeztelen cicikkel és a nemek közti egyenlőséget hirdető táblákkal telt meg két amerikai várost: szombaton és vasárnap New Yorkban és Chicagóban provokáltak a pucérkodó felvonulók.News--Haldokló feleségétől lopott, a pénzből pedig elvette új barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20150825-a-bigamista-ferfi-hazassagi-evfordulojan-vette-el-masodik-feleseget.htmlTöbb milliót lopott haldokló feleségétől Anthony Foley, hogy a pénzből Oroszországba utazzon vakációra. Itt találkozott második feleségével, akit első házassága 20. évfordulóján vezetett oltárhoz - mialatt még egyébként jogilag házas volt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.