10 év? Ennyi ideje foglalt a Vasember, Robert Downey Jr.!

Forrás: Instagram -
Robert Downey Jr. házasság összetartozás házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vasember sztárja és felesége, Susan pénteken ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat!

Robert házassági évfordulójuk alkalmából egy képet is kitett az Instagramjára ezzel a mondattal: "A tökéletes 10. évforduló, Mrs. Downey.”

Robert Downey Jr. és felesége, Susan. Forrás: Instagram

A párnak két közös gyermeke van: hároméves fiúk, Exton és kilenc hónapos kislányuk, Avri, Robertnek első feleségétől Deborah Falconertől is van egy 21 éves fia. A harmóniában élő házasok először 2003-ban, Halle Berry Gótika című filmjének forgatásán találkoztak, már akkor is forrt közöttük a levegő. A Daily Mail cikkében még az esküvői fotójukat is láthatod!

24 éves csajszit újított magának a 68 esztendős Benkő Dánielhttp://www.life.hu/intim/20150829-benko-danielnek-24-eves-baratnoje-van-bazsarozsa-a-neve.htmlA 68 esztendős Benkő Dánielt saját bevallása szerint is az tartja fitten, hogy folyamatosan az erotika körül jár az agya. Ezúttal pedig egy igen kiváló partnert is talált magának. 24 éves kedvesét Bazsarózsának nevezte el.IntimOrigoŐszinte vallomás: Szerelmének üzent Berki Krisztián!http://www.life.hu/intim/20150829-a-tornasz-berki-krisztian-szerelmes-szavakkal-koszontotte-kedveset-szuletesnapjan.htmlA tornász Berki Krisztián szerelmes szavakkal köszöntötte kedvesét a lány születésnapján.IntimOrigo"Nem tudunk egymás nélkül élni" - Így mentette meg párkapcsolatát Rippel exfeleségehttp://www.life.hu/intim/20150829-megmentette-a-kapcsolatat-rippel-exfelesege.htmlÚgy tűnik, minden megpróbáltatást kibír Simó Vivien és párja, Laci párkapcsolata.IntimOrigoCsézy négy éve minden hónapban 13 szál rózsát kaphttp://www.life.hu/intim/20150828-csezy-enekesno-minden-honapban-13-szal-rozsat-kap-ferjetol-akivel-augusztusban-unnepeltek-hazassagi.htmlAz énekesnő a házassági évfordulóján elmélkedett a tökéletes párkapcsolat titkáról, és elárulta, férjével mivel kedveskednek egymásnak.Intim--Eltérően működik a férfi és a női agyhttp://www.life.hu/intim/20150828-elteroen-mukodik-a-ferfi-es-a-noi-agy.htmlA Northwestern University munkatársai felfedték a tanulás és a memóriaszerveződés molekuláris szintű nemi különbségeit.Intim--A szexuális aktivitás a döntő a fogamzásgátlásbanhttp://www.life.hu/intim/20150828-a-szexualis-aktivitas-a-donto-a-fogamzasgatlasban.htmlA nők nem a hosszú távú gyermekvállalási szándékuk fényében választanak maguknak fogamzásgátló módszert, hanem inkább az motiválja őket, hogy milyen a párkapcsolatuk, és mennyire aktívak szexuálisan – tudjuk meg a Penn State College of Medicine friss kutatásából.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.