Ashley Tisdale megható fotókat tett közzé az első házassági évfordulóján

Forrás: Facebook/Ashley Tisdale -
Ashley Tisdale esküvő színésznő fotók megható házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő és párja tavaly mondták ki a boldogító igent egy privát ceremónia keretein belül. A sztár a meghitt szertartásról eddig nem látott fotókat tett közzé. 

Ashley az első házassági évfordulójuk alkalmából posztolta az esküvői képeket, amin férjével, a színész Christopher Frenchel látható. A High School Musical sztárját még 2013-ban jegyezte el a kedvese az Empire State Building tetején, 2014-ben pedig egy szűk családi körben tartott szertartáson fogadtak örök hűséget egymásnak. A híresség a fotók mellé ezt írta:

"A nap, amikor elvettem a legjobb barátom. Annyira szerencsés vagyok, hogy engem választottál feleségedül."

Forrás: Facebook/Ashley Tisdale

Forrás: Facebook/Ashley Tisdale

Forrás: Facebook/Ashley Tisdale

Ashley és Christopher 2012-ben találkoztak, és Chris már 8 hónap után megkérte a kezét egy hatalmas gyémántgyűrűvel, ami pavé kövekkel volt kirakva.

Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoPulóvert kötött Taylor Swiftnek egy lelkes rajongó http://www.life.hu/sztarok/20150907-taylor-swift-lathato-egy-kotott-puloveren-amelyet-egy-rajongojatol-kapott.htmlA világsztár egy olyan menő ajándékot kapott, amit bárki megirigyelhet. A kötött pulcsin nem más, mint az énekes képmása pillant vissza ránk. TV + SztárokOrigoJohnny Depp: "Megöltem és megettem a kutyáimat"http://www.life.hu/sztarok/20150907-johnny-depp-bizarr-viccet-csinalt-ausztraliai-kutyas-ugyebol.htmlA jelek szerint egyáltalán nem vette komolyan az ausztrál hatóságok fenyegetését a színész, aki néhány hete törvényt sértett azzal, hogy engedély nélkül bevitte az országba két házi kedvencét.TV + Sztárok--David Beckham lesz az új James Bond? http://www.life.hu/sztarok/20150908-david-beckham-jatszana-a-vilag-leghiresebb-ugynokenek-szerepet.htmlGuy Ritchie következő filmjében biztosan láthatjuk majd a világhírű exfocistát, de Beckham a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök szerepére áhítozik a legjobban. TV + Sztárok--Dwayne Johnson egy hős! Megmentette a kutyusa életét http://www.life.hu/sztarok/20150908-dwayne-johnson-kutyusa-majdnem-meghalt-mert-fejest-ugrott-a-medencebe.htmlMásodperceken múlott, hogy nem történt tragédia a világsztár otthonában. Az egyik újonnan vásárolt öleb ugyanis kicsit bátrabbnak bizonyult a kelleténél. TV + SztárokOrigoHavas Henrik durván beszólt Liptai Claudiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-havas-henrik-musorvezeto-maris-beszolt-liptai-claudianak-mert-egyutt-ulnek-majd-a-tv2-sztarban-sztar.htmlÚjra egymás mellé ültetik a szókimondó műsorvezetőt és a csípős nyelvű színésznőt, ebből pedig már most problémák adódtak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.