Pulóvert kötött Taylor Swiftnek egy lelkes rajongó

Forrás: Instagram/taylorswift -
pulóver Taylor Swift koncert kötött ruha énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár egy olyan menő ajándékot kapott, amit bárki megirigyelhet. A kötött pulcsin nem más, mint az énekes képmása pillant vissza ránk. 

Minden sztárnak létezik egy hivatalos postai címe, ahová rajongók tömkelege küldheti a leveleket, és az ajándékokat. Sokszor ezek megtekintésére ideje sincs a hírességeknek, és van, amikor egy asszisztens próbál reagálni néhány kedves meglepetésre. Egy lelkes Taylor követő nem bírta kivárni ezt, és saját kezébe vette az irányítást. Az egyik koncerten a sztár édesanyjának kezébe nyomta a pulóvert, amit saját maga kötött. Az ajándék egy Swiftet ábrázoló polaroid fénykép mintáján készült. A világsztárnak ez annyira megtetszett, hogy közzé is tette az Instagram oldalán, és távolról köszönetét fejezte ki a névtelen idegennek.

Taylor Swift az ajándék pulcsiban Forrás: Instagram/taylorswift

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.