Bogdán Csaba: "Alapvető dolgokban Szandi ugyanolyan, mint 23 éve volt"

Bogdán Csaba házasság szerelem változás kapcsolat Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi csupán 16 éves volt, amikot a nagy szerelem betoppant az életébe. Kapcsolatukról ezúttal Bogdán Csaba mesélt, aki azt is elárulta, mi az, ami megfogta Szandiban és hogyan változott az énekesnő az elmúlt évek során. 

"A megismerkedésünk idején rengeteget buliztam, csajoztam, éjszaka jártam haza, másnap délig aludtam. Ekkor ismertem meg Szandit. A nyári turnéján én voltam a gitáros, és már a próbák ideje alatt éreztem valamit. Egy üde virágszál állt előttem a kislányos bájával, ártatlanságával, őszinteségével, humorával és vidámságával. Új színt hozott az életembe" - nyilatkozta a Story magazinnak a kezdetekről Bogdán Csaba, aki azt is elárulta, alapvető dolgokban Szandi nem változott sokat az évek alatt.

Forrás:Facebook/ Szandi

"Alapvető dolgokban ugyanolyan, mint 23 éve volt. A mai napig bele tud feledkezni a játékba. Rágózni ugyanúgy szeret, a körömrágásról pedig azóta sem szokott le, ezért műkörmöt visel" - mesélte nagy szeretettel a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.