Verebes István beleszeretett a beosztottjába - "Rettenetes szemétségeket követtem el..."

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Verebes István Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes Rékasi Károllyal és Pikali Gerdával a múltról és a szerelemről beszélgetett. A József Attila Színház Boldogság című darabjának ugyanis ő a rendezője.

A darab próbái - ami két, kapcsolatában megsérült emberről szól, akik végül mernek váltani, és belevágni egy új kapcsolatba (pont úgy, ahogy Gerda és Károly is tette a válás után) - novemberben indulnak majd.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

"Megijedtem, mikor azt mondtátok, rólatok szól a darab. Ezek rettenetes szemétségeket követnek el egymás ellen" - mondta Verebes a színészpárnak, amire Rékasi azonnal reagált.

A hatvanhét éves rendezőt lenyűgözte a vígjáték, nosztalgiázni kezdett, és bevallotta, ő sem volt mindig jófiú. "Amikor fiatal voltam, rettenetes szemétségeket követtem el én is. Aztán húsz évvel ezelőtt ismét megnősültem, és nagyon becsületes, bigott ember lettem" - írja a Bors.

Verebes István. Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Hiszek a véletlen törvényszerűségeiben. Elszerződtem Nyíregyházára. Nem azért kellett odamennem, hogy jó színházat csináljak, hanem hogy megismerjem a feleségemet, aki egyébként a beosztottam volt, és megszülessen a harmadik gyerekem.

Ki akar jobban gyereket? A nő, vagy a férfi? Hihetetlen, de az utóbbi...http://www.life.hu/intim/20150921-uj-trend-a-lathataron-amikor-a-ferfiak-akarnak-gyereket-es-a-nok-nem-biztosak-benne.htmlA populáris kultúra szerint a nők baba-megszállott házisárkányok, akik a férfiakat egyfajta gyerekcsináló gépnek képzelik. És a férfiaknak igencsak résen kell lenniük, nehogy egy ragadozó „csapdájába" essenek, aki titokban kilyukasztja az óvszereket. Finomabban fogalmazva a gyengébbik nem képviselőinek leghőbb vágya, hogy gyűrű kerüljön az ujjukra, és mihamarabb családot alapítsanak.IntimThinkstockZimány Linda fürdőruhában szexiskedik a kameránakhttp://www.life.hu/intim/20150921-zimany-linda-egy-dogos-furdoruhaban-elvezi-a-napsugarakat.htmlKedves Ferenc kedvese egy igazán dögös képpel rukkolt elő, ahol fürdőruhában pózol a kamerának.IntimOrigoTóth Gabi cicivillantós fotót posztolt. Megint!http://www.life.hu/intim/20150921-tot-gabi-mellvillantos-fotoval-lepte-meg-a-rajongoit-az-instagramon.htmlAz extrém stílusáról híres énekesnő egy igazán merész képpel lepte meg a rajongóit a hivatalos Instagram oldalán.IntimOrigoHűha! Nagyon különös helyeken kerekedett ki Voksán Virág http://www.life.hu/intim/20150921-voksan-virag-kerek-melleket-es-duzzado-ajkakat-villantott.htmlHatalmas dekoltázst és duzzadó ajkakat villantott a lemezlovas, aki nagyon büszke kerek formáira. Intim--Hűha! Nagyon különös helyeken kerekedett ki Voksán Virág http://www.life.hu/intim/20150921-voksan-virag-kerek-melleket-es-duzzado-ajkakat-villantott.htmlHatalmas dekoltázst és duzzadó ajkakat villantott a lemezlovas, aki nagyon büszke kerek formáira. Intim--Felül semmi! Félmeztelenül fényképezték Cinthya Dictatorthttp://www.life.hu/intim/20150921-cinthya-dictator-felmeztelenul-pozolt.htmlMerész fotót töltött fel magáról az extravagáns magyar híresség. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.