Újabb sztárpár született! Rita Ora a Blink 182 egykori zenészével jár

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
Blink 182 Travis Barker szerelem Rita Ora kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem mindennapi párt talált magának. A világ talán egyik legnagyobb dobosával, Travis Barkerrel szűrte össze a levet. 

Az utóbbi időben a világsztár életében rengeteg férfi fordult meg, de minden kapcsolata zátonyra futott. Szerelmi életének olyan "A" listás szereplői voltak mint Jay-Z, Bruno Mars, Jonah Hill, vagy Calvin Harris, sőt a biszex modell, Cara Delevingne is hódításai között van - írja a Daily Star.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Sokan találgatják, vajon meddig tart majd a pár románca, akik már több eseményen is megjelentek együtt. Egy nevét elhallgató bennfentes szerint, míg régebben a sztár szexin és kihívóan öltözködött, addig most inkább a lógós, rocker ruhákat részesíti előnyben.

Egy hónap orgazmus nélkül - Így élték meg a kísérleti alanyokhttp://www.life.hu/intim/20151006-ilyen-egy-honap-orgazmus-nelkul.htmlA BuzzFeed csapata rávett négy embert, hogy egy teljes hónapra mondjanak le a maszturbálás okozta örömökről. Bár arról nem esik szó a videóban, de nagyon valószínű, hogy a szexet is meg kellett vonniuk maguktól. IntimOrigoBekötötték a viszkis rabló fejét – Extrém esküvőt tartott Ambrus Attilahttp://www.life.hu/intim/20151006-ambrus-attila-a-viszkis-rablo-megnosult.htmlSajtóértesülések szerint sámán adta össze a Viszkist és kedvesét egy különleges szertartás keretén belül. Intim--11 éves szexőrülttel közösült a 21 éves bébiszitterhttp://www.life.hu/intim/20151005-jade-hatt-bebiszitter-11-eves-szexorult-fiuval-kozosult.htmlA 21 éves Jade Hatt dadát a vele szexelő 11 éves fiú apjának vallomása mentette meg a börtöntől. Az apa, aki korábban szintén közösült a lánnyal, szexmániásnak nevezte gyerekét, aki már régóta meg akarta kapni Jade-et. IntimOrigoRita Ora kicsapta jobb mellét és felrobbantotta vele az internetethttp://www.life.hu/intim/20150811-rita-ora-melleit-villantotta-meg-egy-fotozashoz.htmlEgy hihetetlenül dögös fotó készült az énekesnőről, aki melltartó nélkül villantotta meg bájait. IntimOrigoRita Ora pucéran pózolt - csupán egy vörös topán volt rajtahttp://www.life.hu/intim/20150504-rita-ora-enekesno-teljesen-puceran-pozolt-legutobbi-fotozasan.htmlAz énekesnő a legutóbbi fotózásán nem rejtette véka alá bájait és mindent megmutatott magából.Intim--Forró fotókkal reklámoz fehérneműket Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20151005-rita-ora-enekesno-forro-fotokkal-reklamoz-fehernemuket.htmlA híresség egy nemzetközi fehérneműmárka arca lett, ennek apropóján pedig szexi képek készültek róla. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.