Bódi Sylvi kicsapta a napra tökéletes testét

szexi Bódi Sylvi szörfözés bikini Nicaragua tökéletes alak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell ismét egy gyönyörű fotót lőtt magáról paradicsomi háttérrel, de így is Sylvi teste viszi a pálmát.

Nemrég azt mutattuk meg, hogy falatnyi kék fürdőruhában, szörfdeszkával a hóna alatt hogyan vág neki a végtelen tengernek Bódi Sylvi, aki a világ legszebb helyein teszteli szörftudását. A modell jelenleg Nicaraguában virgonckodik a habok tetején, de időnként a pihenésre is jut ideje és ilyenkor a gyönyörű tájat megspékeli bikinis testével.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Kiderült, ki nem élvezi a csókolózást Liptai Claudiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-gazdag-tibor-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-hogy-nehez-szamara-a-szinpadi-csok-meg-liptai.htmlA Jóban Rosszban sztárja, Gazdag Tibor sokszor csókolja a sorozatban Liptai Claudiát, ám kiderült a színpadi csók nem is olyan egyszerűen kivitelezhető.TV + Sztárok--Király Viktornak Linda fog szorítani az élő adásban http://www.life.hu/sztarok/20151103-kiraly-viktor-sporttal-lazit-los-angelesben-linda-fog-szoritani-neki-az-elo-adasban.htmlKiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában. TV + SztárokOrigoVV Dóra kiakadt az eltartott férfiakonhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-vv-dora-kiakadt-az-eltartott-ferfiakon.htmlTörök Dóri, azaz a Való Világ legutóbbi szériájának plasztikfenekű szőkesége Facebookon fogalmazta meg erős kritikáját a magukat eltartató férfiakról. TV + SztárokOrigoHoppá! Le akarta vetkőztetni Adele-t a Playboy http://www.life.hu/sztarok/20151104-adele-enekesnot-a-playboy-tobbszor-is-le-akarta-vetkoztetni.htmlA legújabb Rolling Stone magazin címlapján vizes hajjal és fürdőköpenyben pózolt Adele, aki meglepő titkokat árult el.TV + Sztárok--Friderikusz Sándor szerint Gregor Bernadett a világ leghelyesebb csajahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-friderikusz-sandor-bokokkal-arasztotta-el-gregor-bernadettet.htmlA színésznő lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége, amelyben az eddigi videók alapján főleg házasságról, és magánéletről lesz szó. TV + SztárokOrigoHoppá! Férje kifecsegte Pirner Alma titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20151103-ferje-kifecsegte-pirner-alma-titkat.htmlArról beszélgettek Almáék, hogy melyiküktől mit örököljön gyermekük, mikor Attila kikotyogott egy eddig nem publikus dolgot... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.