Hivatalosan is elvált ember a Mr. Bean sztárja, Rowan Atkinson

házasság válás barátnő Rowan Atkinson különválás véglegesítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyurmaarcúnak becézett színész a mai napon véglegesítette válását 54 éves exfeleségétől, Sunetrától, akit egy feleannyi idős színésznőre cserélt le.

24 év házasság után tavaly jelentették be Rowan Atkinson és sminkmester felesége, Sunetra különválását. A Mr. Bean sztárja állítólag egy feleannyi idős színésznőre, a 32 éves Louise Fordra cserélte le 54 éves exnejét, akivel immár másfél éve alkotnak egy párt.

Forrás: Getty Images/AFP/Peter Kramer

Ezentúl semmilyen jogi akadálya sincs kapcsolatuknak, hiszen a Daily Mail információi szerint Rowan Atkinson a mai naptól elvált ember lett. A 60 éves színésznek - aki nemrég Budapestre látogatott - a házasságából két gyermeke született: fia, Ben 22, lánya, Lily 20 éves.

Szakított barátnőjével Fördős Zéhttp://www.life.hu/intim/20151106-szakitott-baratnojevel-havas-doraval-fordos-ze.htmlA szexi gasztroblogger, Fördős Zé két és fél évig élt boldog párkapcsolatban üzlettársával, Havas Dórával. Néhány napja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoNem akar balhés válást Halle Berry és Olivier Martinezhttp://www.life.hu/csalad/20151030-halle-berry-szineszno-es-olivier-marinez-nem-akarnak-balhezni-a-valasuk-alatt.htmlA színészházaspár közös gyermekük miatt igyekszik minél békésebb úton rendezni ügyeiket. Család--Keleti Györgyi szakított orosz kedvesével, Nyikolájjalhttp://www.life.hu/intim/20151102-keleti-gyorgyi-playmate-keleti-gyorgy-volt-honvedelmi-miniszter-lanya-szakitott-orosz-kedvesevel.htmlKeleti György, volt honvédelmi miniszter lánya, a közösségi oldalán jelentette be, hogy szakított vőlegényével, Nyikolájjal. Intim--"Jól vagyok, de tényleg" - Válása óta először nyilatkozott Halle Berryhttp://www.life.hu/intim/20151108-halle-berry-es-olivier-martinez-valnak-a-szineszno-megszolalt.htmlÚgy tűnik, kezd visszatérni a normális kerékvágába Halle Berry élete. Intim--Ez most komoly? Rihanna miatt szakított Jay Z és Beyonce?http://www.life.hu/intim/20151023-egy-uj-konyv-szerint-jay-z-rihannaval-csalja-beyoncet.htmlTavaly a MET-gála óta folynak a találgatások a sztárpár házasságáról: akkor ugyanis Beyonce testvére, Soalngenekiesett a sógorának, később azonban a balhét szépen elsimították. Intim--Tetoválásod van? Ilyen vagy!http://www.life.hu/kult/20151031-akinek-tetovalasa-van-az-agresszivebb-ezt-vizsgalja-egy-uj-kutatas.htmlA szakemberek azt hitték, hogy a tetoválások mára már a mainstream kultúra részévé váltak, és egyre kevesebben varratnak magukra azért, hogy lázadjanak a környezetük ellen. Ennek ellenére kiderült, hogy az átlagosnál agresszívebbek azok, akiknek tetoválásuk van, és a lázadás a fennálló rend ellen is fontos szerepet játszik az életükben. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.