A juhbél sokkal kevésbé véd a nemi betegségekkel szemben, mint a latex. Ezt pedig a HIV-fertőzött világsztár exbarátnője, Bree Olson is tudta – azt azonban már nem, hogy Charlie Sheen HIV-fertőzött lett volna kapcsolatuk alatt.

Bree Olson, akit Natalie Kenleyvel együtt csak „istennőinek" becézett Charlie Sheen, elmondása szerint a színész soha nem közölte vele, hogy HIV-fertőzött lenne, és szinte minden nap szexeltek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ez még akkor volt, amikor együtt voltunk. Együtt éltünk, és minden nap lefeküdtünk egymással. Egyetlen szót sem szólt róla – mondta el a The Howard Stren Showban Olson, aki azt is elmondta, hogy Sheen-nel juhbélből készült óvszert használtak, amely sokkal kevésbé véd a nemi betegségektől, mint a latexből készült kondomok.Nem akartam juhbélből készültet használni, a hagyományos óvszert akartam. Elkövettem azt a hibát, amit sok más ember, vagyis megbíztam benne.A mára egygyerekes édesanya ennek ellenére szeretettel nyilatkozott Sheenről, elmondása szerint az 50 éves színész jó ember, és Olson miatta is hagyta ott annak idején a pornóipart. Nemrég Twitteren jelentette be: elvégezték rajta a HIV-tesztet, ami negatív lett.

Charlie Sheen kedden jelentette be nyilvánosság előtt, hogy 4 évvel ezelőtt HIV-fertőzést állapítottak meg nála. A hírek szerint 6 exe, köztük volt felesége, Brooke Mueller perrel fenyegetőzik, mert állítólag őket is megfertőzte a világsztár.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today showműsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.