Juhbélből készült óvszerrel szexelt Charlie Sheen és pornós exbarátnője

Forrás: AFP/Jason Merritt -
pornószínésznő Charlie Sheen vizsgálat szex teszt juhbél óvszer latex pornósztár HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A juhbél sokkal kevésbé véd a nemi betegségekkel szemben, mint a latex. Ezt pedig a HIV-fertőzött világsztár exbarátnője, Bree Olson is tudta – azt azonban már nem, hogy Charlie Sheen HIV-fertőzött lett volna kapcsolatuk alatt.

Bree Olson, akit Natalie Kenleyvel együtt csak „istennőinek" becézett Charlie Sheen, elmondása szerint a színész soha nem közölte vele, hogy HIV-fertőzött lenne, és szinte minden nap szexeltek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Charlie Sheen kedden jelentette be nyilvánosság előtt, hogy 4 évvel ezelőtt HIV-fertőzést állapítottak meg nála. A hírek szerint 6 exe, köztük volt felesége, Brooke Mueller perrel fenyegetőzik, mert állítólag őket is megfertőzte a világsztár.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today showműsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.