Végre! Fogamzásgátlót találtak fel pasiknak

Forrás: Thinkstock -
szex férfi fogamzásgátló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apró eszköz abszolút veszélytelen és tényleg egy “gombnyomással” biztonságossá tehető vele a szex!

A fogamzásgátló tabletták szedésénél számos mellékhatás fordulhat elő, és vannak, akik eleve idegenkednek attól, hogy befolyásolják a hormonrendszerük természetes működését. Sokszor felmerült már az ötlet, hogy a férfiaknak is készítenek olyan fogamzásgátló eszközt, ami semmit nem von le a szexuális élményből, ugyanis az óvszer ellen a legtöbbjüknek ez a kifogása. Úgy tűnik végre sikerült olyasmit feltalálni, ami megoldást nyújthat ezekre a problémákra.

Forrás: Thinkstock

Clemens Bimek német kutatóorvos egy olyan eszközt fejlesztett ki a férfiak számára, amivel gyakorlatilag egy gombnyomással biztonságossá tehetik a szexuális életüket. A találmány neve a Bimek SLV, ami egy implantátum. Az apró eszköz megakadályozza, hogy a spermiumok keveredjenek az ondóval. Egy életen át viselhető, és egy kapcsolóval szabályozni lehet, attól függően, hogy a pár szeretne-e kisbabát, vagy sem.

Forrás: bimek.com

Az eszközt érzéstelenítéssel helyezik fel az ondóvezetékbe, és az apró beavatkozás után már el is lehet felejteni a fogamzásgátló tablettákat. Clemens Bimek először saját magán tesztelte a szerkezetet, és úgy tűnik, minden rendben volt, de a hivatalos tesztek később kezdődnek el. Ha minden jól megy, már 2018-ban piacra dobhatják a forradalmi eszközt, ami utána Magyarországra is megérkezhet.

Minden pornós volt egyszer szűz - Van, aki az ártatlansága elvesztése óta szexfüggő (18+)http://www.life.hu/intim/20160116-minden-pornos-volt-egyszer-szuz.htmlSokszor bele sem gondolunk abba, hogy bizony a pornósztárok is szűzen kezdték, és hogy ők sem voltak egyből profik az ágyban. Az alábbi cikkben hét pornósztár vallott arról, számukra milyen volt az a bizonyos első alkalom. Intim--Ez gyors volt! Máris összeköltözött régi-új pasijával Pippa Middletonhttp://www.life.hu/intim/20160118-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-osszekoltozott-pasijaval-james-matthews-szal.htmlA jelek szerint egyre komolyabb a dolog Katalin hercegné húga és a milliomos James Matthews között: alig két hónap együttlét után összeköltözött a szerelmespár. Intim--Masszázzsal kényezteti szerelmét Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/intim/20160118-nacsa-oliver-masszazzsal-kenyezteti-szerelmet.htmlKözel két éve alkot egy párt Nacsa Olivér és a Barátok köztben híressé vált Pataki Szilvia. A szerelmesek nagyon jó hatással vannak egymásra. IntimOrigoEjha! Gwyneth Paltrow végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/intim/20160118-gwyneth-paltrow-szineszno-vegtelen-hosszu-labakat-villantott.htmlA gyönyörű színésznő végtelen hosszú, napbarnított lábakat villantott nyaralásán. Intim--Óriáspénisz, orgiacsúcs és hüvelyi izomerő - Különös rekordok a szex világából (18+)http://www.life.hu/intim/20160116-kulonos-rekordok-a-szexvilagabol-legnagyobb-penisz-legerosebb-vagina-legnepesebb-orgia.htmlA legnagyobb pénisztől kezdve a legerősebb vagináig számos bizarr rekord született már a világban, amelyeket a Guinness-rekordok könyve nem feltétlenül rögzít. Az alábbi cikkben tíz ilyen érdekességet gyűjtöttek össze még 2014-ben. Persze lehet, hogy azóta már új csúcstartók vannak, de lássuk hát az akkori listát! Intim--Micsoda nap! Emily Ratajkowski terpeszben - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160117-micsoda-nap-emily-ratajkowski-terpeszben-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Emily Ratajkowski decemberben a csupasz punciját mutogatta egy magazin címlapján. Így persze nem olyan nagy szám, hogy most bikiniben terpeszt, de azért nem is lehet elmenni mellette szó nélkül. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.