Király Viktor: "Nem a lányok dolga, hogy udvaroljanak a fiúknak"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
párkapcsolat szerelem énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekes karrierje az utóbbi hónapokban igencsak beindult, a magánéletről nem mondhatja el ugyanezt. Elmondása szerint nem akar kihasználni senkit sem. 

Viktorra a Voice óta az amerikai lányok is felfigyeltek, ám a fiatal sztár még mindig úgy gondolja, hogy a párválasztást nem lehet elsiettetni. Azt is elárulta: szereti ha ő hódíthatja meg a kiszemelt hölgyet, így nem nagyon kedveli, ha valaki túlságosan nyomulós.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Amerikában is könnyű lenne egyéjszakás kapcsolatokat találnom. Ám továbbra is azt gondolom, hogy nem a lányok dolga, hogy udvaroljanak a fiúknak. Azok azonban, akik megengedik, hogy megtegyem az első lépést, általában visszakoznak, szóval, nem biztos, hogy mindig pozitív, amikor valaki akár csak egy kicsit is a nyilvánosság előtt éli az életét" - mondta az énekes a Hot magazin riportjában.

Király Viktor: „Jó visszamenni arra a szintre, hogy nincs semmim”

Szily Nóra interjút készített a magyar énekesekkel, aki őszintén mesélt az elmúlt hónapokban megélt élményeiről, és jövőbeli terveiről.
Détár Enikő barátnői kitálaltak: Ezért aggódtak a sztárért!http://www.life.hu/intim/20160128-detar-eniko-baratai-kialltak-a-sztar-mellett-a-valas-utan-igy-segitettek-ot-a-nehez-idokben.htmlAmikor évekkel ezelőtt a színésznő elvált Rékasi Károlytól, látványos fogyásba kezdett. Két barátnője, Koós Réka és Ladinek Judit nem hagyták magára a nehéz időkben, és támogatták az akkor megtört Enikőt. Intim--Dobó Kata dekoltázsa mindent visz az RTL Klubonhttp://www.life.hu/intim/20160128-dobo-kata-szineszno-dekoltazsa-mindent-visz-az-rtl-klubon-lathato-valotarsak-sorozatban.htmlA Válótársak című sorozatban mutatja meg a színésznő, hogy 41 évesen is olyan dögös, mint húsz évesen volt. Intim--Dúl a szerelem! Aleska összeköltözött a szerelmével http://www.life.hu/intim/20160127-aleska-osszekoltozott-a-gyermekevel-nagy-a-szerelem-a-tornasz-es-kedvese-kozott.htmlA szexi légtornász tavaly mutatta be először a nyilvánosságnak párját, akivel évek óta szoros barátságban álltak. Most úgy döntöttek, itt az ideje a közös életnek. IntimOrigoJennifer Lopez véget vetett a pletykáknak: "Nem jegyeztek el"http://www.life.hu/intim/20160128-jennifer-lopezt-nem-jegyezte-el-szerelme-casper-smart.htmlElég régóta keringenek olyan híresztelések, hogy Jennifer Lopezt eljegyezték, a sztár azonban most tiszta vizet öntött a pohárba. Intim--Tudtad? Carrie eredetileg szingli maradt volna a Szex és New Yorkban http://www.life.hu/intim/20160126-a-szex-es-new-york-sztarja-igazabol-szingli-maradt-volna-carrie-bradshaw-nincs-pasija.htmlA sorozat egyik alkotója szerint nem igazán mesébe illő véget terveztek a főszereplőnek, sőt, sokan nem is voltak megelégedve az utolsó évad befejező részeivel. IntimOrigoDebreczeni Zita havas tájakon romantikázik Giannivalhttp://www.life.hu/intim/20160126-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-siklik-siel-a-havon-parjaval-giannival.htmlA modell ismét szerelmével kalandozik, ezúttal a pár a mediterrán életérzés helyett a havas lejtőket választotta. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.