Állítják: az Oscar-díjas színésznő újonnan varrt tetoválásainak spirituális jelentőséget tulajdonít.

Mint a Life.hu megírta, Angelina Jolie nemrég három új tetoválást varratott magára, mialatt Kambodzsában forgatta legújabb filmjét, a First They Killed My Fathert-t.

Az Oscar-díjas színésznő, aki mostanában rendezőként ténykedik, ugyanannál a thai tetoválóművésznél, Ajarn Noo Kanpai-nál készíttette el a mintákat, aki annak idején, 2003-ban a lapockáját, 2004-ben pedig a derekát díszítette (utóbbinál készült Angie tigris mintája).

Ezúttal a Radar Online információi szerint férje, Brad Pitt is vele tartott, és mindkettőjük bőrére került abból a mintából, amelytől többek között házasságuk megmentését is remélik. A tetoválás rácsokból áll, piramisokkal a tetején. A minták védelmet és egészséget adnak viselőjüknek" - mondta el a lapnak a sztárpár egyik közeli forrása. Ő egy nagyon spirituális ember, aki hisz abban, hogy ezeknek a szimbólumoknak ereje és hatalma van”

- tette hozzá. Az utóbbi időben több lap is arról írt, hogy romokban hever Angelina Jolie és Brad Pitt házassága: a színésznő állítólag ezért fogyott le csontsoványra, Brad pedig alkoholizmussal küzd, annyira maga alatt van.