Kulcsár Edina: „Mióta elengedtem a múltam, sokkal boldogabb vagyok"

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
boldogság múlt szépségkirálynő szerelem Kulcsár Edina elengedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő szakítása után révbe ért, és sokkal harmonikusabb lett az élete, az pedig egyre biztosabb, hogy eltalálta őt Ámor nyila.

Kulcsár Edina nemrég új lakásba költözött, aminek berendezésével már jól halad. A szépség lezárta a múltat és közösségi oldalán írta meg a változással kapcsolatos érzéseit.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Nagyon jó napjaim vannak mostanában, bár azt hozzá kell tenni, hogy nagyon sokat dolgozok is azért, hogy ez így legyen! Mióta elengedtem a múltam, sokkal boldogabb vagyok, sorra érnek a jó dolgok.......De ezekről majd a jövőben beszélek részletesebben!" – titokzatoskodott a Edina, akit állítólag nemrég eltalált Ámor nyila.

Lilu lakatfalat emelt maga köréhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-musorvezetoje-a-szerelmesek-lakatfala-elott-pozolt.htmlAz RTL Klub műsorvezetője újra útra kelt, hogy eltűnt családtagok után nyomozzon és Pécsett, a szerelmesek lakatjainak társaságában pózolt.TV + Sztárok--Bódi Sylvi szexi dekoltázsától a tengeri csillagok is kifeküdtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-bodi-sylvi-modell-dekoltazsatol-a-tengericsillagok-is-kivirultak.htmlA modell a csodás Fülöp-szigeteken tengeti a mindennapjait, ahol nem akármilyen játszótársakra bukkant. TV + Sztárok--Megszületett a Barátok közt-babahttp://www.life.hu/sztarok/20160224-megszuletett-a-baratok-kozt-baba-a-kiss-ramona-altal-megformalt-karakter-zsofi-babaja-vilagra-jott.htmlA Kiss Ramóna által megformált Szentmihályi Zsófi, a sorozat szőke kismamája, világra hozta gyermekét - a kérdés már csak az: vajon, ez rendbe hozza-e kapcsolatát Tóbiással. TV + Sztárok--Kulcsár Edina durcáskodással kezdte a péntek reggelthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-durcaskodassal-kezdte-a-pentek-reggelt.htmlA szépségkirálynőnek elege van az esős időből és ezt egy morcos fotóval jelezte is az felhők felé. TV + Sztárok--Schobert Norbi különös súlyzót kapott a vállárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-schobert-norbi-fitnesz-edzo-kulonos-sulyzot-kapott-a-vallara-es-kutyusaval-a-nyakaban-pozolt.htmlA fitneszguru fogta és szeretett kedvencét olyan könnyedén kapta fel, mintha csupán pehelysúlyú lenne. TV + Sztárok--Iszak Eszti földöntúli helyen kalandozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-foldontuli-helyen-jar.htmlA műsorvezető Málta szigetén jár, ahonnan csodás fotót posztolt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.