Bevallotta másságát a Dal egyik indulója, Mushu

A Dal 2016 párkapcsolat szexualitás zenekar Palmer Izsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes egy rajongói kérdésre vallotta be, hogy ő nem a hölgyek társaságát keresi. A coming out nem volt tudatos, de a sztár nem bánja, hogy így történt. 

A Dalból ismert Mushu nem fűzött különösebb kommentárt a dologhoz, és elmondása szerint eddig azért nem beszélt erről, mert senki nem is kérdezte tőle. A fiú szerint ezt nem kell reklámozni, de a világ legtermészetesebb dolga, ha beszél róla az ember - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az öt legdurvább coming out a sztárvilágban

2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek - íme, a tavalyi év legdurvább coming outjai.
Lásd a különbséget a probléma, a szándék, az ellenszándék, a körülmény és az akadály között!http://www.life.hu/intim/20160224-pilat-gabor-lasd-a-kulonbseget-a-problema-a-szandek-az-ellenszandek-a-korulmeny-es-az-akadaly-kozott.htmlAz utóbbi időben sokszor olvasom levelekben, vagy hallom a személyes konzultációknál, az azzal a szófordulókkal kezdődő mondatot, hogy "Tudod Gábor, az a probléma, hogy ..." De álljunk is meg itt egy pillanatra, mert nem a hogy utáni résszel kellene foglalkozni, ugyanis ott nagyon szerteágazóak a dolgok, hanem inkább a mondat első felével. Ez pedig így hangzik: "az a probléma, hogy...." IntimThinkstockA magyar férfiak szerint a nők dolga a védekezéshttp://www.life.hu/intim/20160225-kutatasbol-kiderult-hogy-a-magyar-ferfiak-donto-tobbsege-szerint-a-nok-dolga-a-vedekezes.htmlHiába tartanak a férfiak még a nemi betegségeknél is jobban a nem kívánt terhességtől, több mint negyedük nem szokott gondoskodni a védekezésről. Intim--Anyaszült meztelenül került címlapra Lily Aldridgehttp://www.life.hu/intim/20160225-lily-aldridge-modell-anyaszult-meztelenul-pozol-a-lui-magazin-cimlapjan.htmlA Victoria's Secret modell merész fotóján egy szál bundában pózol. IntimOrigoErotikus tánccal borzolta a kedélyeket Rihanna és Drakehttp://www.life.hu/intim/20160225-rihanna-enekesno-es-drake-enekes-erotikus-tanca-a-brit-awards-zenei-dijatadon.htmlAlaposan felforrósította a hangulatot a két énekes előadása a Brit Awards zenei díjátadón. Intim--A női test, ahogy még sohasem láttad - Álomszerű aktsorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160224-erzeki-es-alomszeru-aktfotok-hannes-caspar-fotografustol.htmlMintha egy álomban járnánk: elképesztő aktfotósorozat a berlini fotográfustól, Hannes Caspartól. Intim--Britney Spears fehérneműben villantotta meg vadító idomaithttp://www.life.hu/intim/20160224-britney-spears-fekete-fehernemuben-riszalja-csipojet.htmlAz énekesnő fekete melltartóban és egy falatnyi bugyiban mutatta meg testét a követőinek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.